Stichting Rouwcentrum Marum – Gemeente Westerkwartier

Over Rouwcentrum Marum

De gemeente Marum beschikt over een aula die aan alle faciliteiten voldoet om een goede uitvaart te organiseren. Er zijn 4 grote opbaar- ruimtes, een ruime zaal met een capaciteit van 200 personen voor het houden van een uitvaartdienst en condoleance bijeenkomsten. Ook is een aflegruimte aanwezig. Door de aanwezigheid van een keuken kan ook voor consumpties, broodjes, soep etc. worden gezorgd.

Project

Tijdens ons bezoek aan rouwcentrum Marum gaf de beheerster van de Aula aan dat ze op zoek was naar een betrouwbare installatie met bedieningsgemak. En waar mogelijk het hergebruiken van bestaande materialen. Uit de inventarisatie bleek dat een aantal materialen hier geschikt voor bleken, waaronder de Univox ringleidingversterker.

Het hart van de installatie wordt gevormd door een Ashly ne 24.24 DSP matrix mixer. Deze beschikt over vier ingangen en 4 uitgangen. Deze matrix is voor de toekomst eenvoudig uit te breiden naar meer ingangen of uitgangen door middel van het monteren van extra insteekkaarten. De DSP matrix is ingesteld op de klankkleur van de bestaande luidsprekers. Voor het afspelen van muziek tijdens een dienst is er een professionele Denon player toegepast, de player is geschikt voor zowel de weergave van CD als USB. De bestaande microfoon is vervangen voor een Relacart condensator microfoon, zodat deze niet stoort op de ringleiding van slechthorenden. Verder is er een versterker van Omnitronic geplaatst ten behoeve van de inbouwluidsprekers. Het volume van de cd/usb speler en de microfoon kan op het faderpaneel geregeld worden, middels presets. Alle hardware is netjes in een afgesloten 19 inch rack gemonteerd, de centrale apparatuur is zo ingeregeld dat deze optioneel uitgebreid kan worden met een touchscreen.

Meer informatie

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor de uitvaart branche? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.
Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.