Simian B.V. ( o.a. reclameland.nl )

In augustus 2016 maakten we voor het eerst kennis met Simian B.V., een mooi bedrijf, actief in online druk- en printwerk. Destijds mochten we het prachtige bedrijfspand voorzien van een hoogwaardige multi-zone achtergrond muzieksysteem. BB Systems heeft de volledige installatie inclusief bekabeling, afmontage en in bedrijfstelling turn-key verzorgd.

Daarbij zijn diverse ruimtes voorzien van de juiste apparatuur, waardoor het geluid in verschillende zones onafhankelijk van elkaar te regelen is. De productiehal, ctp hok, printhok en werkplaats zijn voorzien van opbouwluidsprekers, de entree, de kantine en de kantoren op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van inbouwluidsprekers. De muziekbron bestaande uit een hoogwaardige internettuner is samen met de overige centrale apparatuur geïnstalleerd in een afsluitbare 19” Patchkast.

Project

Recent hebben we een uitbreiding aan de bestaande installatie mogen uitvoeren, waardoor Simian nu over een werktijdensignalering beschikt. Er is gekozen voor de Bodet Sigma C-RM modular master clock, de slimme master-klok kan een geheel tijd distributie netwerk aansturen en is zeer veilig en gebruiksvriendelijk. Via de huidige luidsprekers zal in de bedrijfshallen een signaal worden weergegeven. Om ervoor te zorgen dat het signaal ook hoorbaar is als de volumeregelaars dichtgedraaid zijn, is de huidige bekabeling door ons aangepast. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een omroepfunctie, middels de xlr aansluiting t.b.v. een microfoon.

Ook hebben we een nieuwe Cloud vier zone mixer geïnstalleerd, waardoor het systeem weer volledig up to date is.

Reactie van de opdrachtgever;

“Vanaf het eerste moment van contact verliep het vlot met BB Systems. Twee dagen na de aanvraag kwam er een accountmanager langs die ons heeft geholpen om een plan van aanpak te maken en te kijken wat een ideale opstelling is voor de installatie. We zijn blij verrast door de snelle communicatie, transparante en scherpe prijzen en natuurlijk de goede kwaliteit!”

Over Simian B.V.

Simians zijn vindingrijk, speels en worden gekenmerkt door een hoge intelligentie. Persoonlijke eigenschappen die goed van pas komen in een snel veranderende wereld als die van druk- en printwerk. De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. Elk merk heeft zich gespecialiseerd in drukwerk. 500.000 klanten in Nederland en België worden door de drie drukwerksites bediend. We drukken alles zelf en hebben websites waar klanten makkelijk en snel drukwerk kunnen bestellen.

Eigenaar Wouter Haan: “Door de toenemende digitalisering is er minder vraag naar drukwerk, maar met een sterk businessmodel is het zeker mogelijk om succes te hebben. Zo hebben ze pas nog de nieuwste offset drukpers van Komori aangeschaft waarmee we uniek zijn in onze snelheid, kwaliteit en aanlevertijden.”

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele installatie? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.