Apotheek Elburg

Soundmasking apotheek elburg

Over Apotheek Elburg

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholing zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar! Bent u bekend met onze services?

Project

In opdracht van apotheek Elburg heeft BB Systems een soundmasking systeem aangelegd. Sound masking ook wel geluidsmaskering genoemd , zorgt voor het ‘maskeren’ van geluiden en is een uitstekende oplossing om spraakverstaanbaarheid te waarborgen. Geluidmaskering komt tot stand door de toevoeging van een onopvallend achtergrondgeluid, vergelijkbaar met een luchtstroom die nauwelijks merkbaar is.

Sound masking zorgt ervoor dat geluiden wegvallen waardoor je gesprekken van anderen minder goed hoort. Met geluidsmaskering waarborgt apotheek Elburg de privacy van haar clientèle.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Sound masking? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.