Sportcentrum Energy Haren

Over sportcentrum Energy

Sportcentrum Energy biedt groepslessen voor alle leeftijdscategorieën. Uitdagende en rustige trainingen zorgen ervoor dat een ieder aan zijn trekken komt en zijn/haar doel behaald onder deskundige begeleiding. “Wij zijn zeer betrokken bij de gezondheid en actieve leefstijl van onze medemens, zodat zij zolang mogelijk kunnen genieten van een plezierig en actief leven.”

Sporten met plezier, http://www.energyharen.nl/

Project

In opdracht van sportcentrum Energy heeft BB systems een geluidsinstallatie geleverd die geschikt is voor uiteenlopende activiteiten. Zo dient bij bijvoorbeeld Spinning muziek op de voorgrond aanwezig te zijn en in het geval van Pilates is achtergrondmuziek voldoende. Er is een compacte luidspreker geplaatst die zowel laag als hoog volume goed kan weergegeven en daarmee afhankelijk van de activiteit achtergrondmuziek en voorgrondmuziek kan afspelen. In verband met de aanwezige spiegelwand zijn de luidsprekers aan het plafond bevestigd.

Het plafond is voorzien van LED par RGB spots, welke aangestuurd kunnen worden door een DMX lichtpaneel. Het DMX lichtpaneel beschikt over 5 voorgeprogrammeerde programma’s, zodat er voor diverse sferen kan worden gekozen. Met behulp van het lichtpaneel is het mogelijk om iedere LED par individueel te bedienen, tevens is het mogelijk om voor iedere LED par een eigen kleur in te stellen. Dankzij een geïntegreerde microfoon reageert de verlichting op het ritme van de muziek.

Tevens is er een headset inclusief draadloze ontvanger en beltpack geleverd . De oranje headset is van het merk Aeromic Cyclemic en is speciaal ontwikkeld voor spinning/ RPM lessen. De headset heeft een meervoudige bescherming van het microfoonelement tegen vocht. Hierdoor wordt voorkomen dat transpiratievocht de microfoon verwoest. De connector, voor de beltpack en de kabelaanhechting aan de headset, is met een speciale vochtbestendige kous afgewerkt. Zelfs de kabel is met een metaalkern versterkt, om de kans op breuk tot een minimum te beperken.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele geluid en/of licht installatie? Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!