Sporthallen Zuid Amsterdam

Project

Op een prachtige locatie in Amsterdam Zuid heeft BB Systems een professionele narrowcasting oplossing opgeleverd. Op locatie realiseerde BB Systems meerdere beeldschermen, zowel binnen als buiten, die passanten 24/7 informeren over actuele informatie van de sportaccommodatie.

De hoofdentree is voorzien van een 55” Ultra HD display inclusief robuuste metalen behuizing. De outdoor oplossing bestaat uit een High Brightness 75” LED outdoor display. De LG 75XE3C LED Outdoor display is een 75 inch display, uitermate geschikt is voor gebruik buiten. Het display is weersbestendig, beschikt over een automatische helderheidssensor en kan tegen een stootje. Alle informatie over dit scherm is te vinden via de volgende link: https://www.lg-informationdisplay.com/product/digital-signage/high-brightness/75XE3C

Voor het aansluiten van het scherm is door ons bekabeling aangelegd, waarbij we ook het grondwerk hebben mogen uitvoeren.

Ook beschikt de receptie nu over een 43”touchscreen, een i5 mini pc, randapparatuur en de juiste software om alle uit de narrowcasting oplossing te halen. De software achter het display staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en werkt op basis van een SaaS licentie. Met deze software is de medewerker zelf de regisseur van de te tonen beeldmateriaal. Templates kunnen desgewenst uitgezonden in hun eigen huisstijl. Meerdere collega´s beschikken over rechten om aan een uitzending werken, grafische of technische kennis is hiervoor niet benodigd.

Over Sporthallen Zuid – Gemeente Amsterdam

Sporthallen Zuid is de grootste sportaccommodatie van Amsterdam en één van de oudste multifunctionele sportaccommodaties in Nederland. Het is een veelzijdige indoorsportlocatie die voorzien is van de nieuwste technieken. Sinds 1975 vinden hier dagelijks diverse grote (top)sportevenementen plaats.
Bron: https://www.amsterdam.nl/sport/sporthallen/sporthallen-zuid/

Meer informatie?

Heeft u ook interesse in méér zichtbaarheid op uw locatie? BB Systems adviseert u graag!