Sportstudio Sjàhto Laren

Over Sjàhto

Sjàhto is dé sportschool in het buitengebied van Laren, Lochem en Markelo. Een unieke locatie, waar je jouw fitnessdoelen zult halen. Sjàhto hoort bij de 100 beste fitnesscentra van Nederland.  Sporten bij Sjàhto is een belevenis op zich. Sjàhto bevindt zich namelijk in een oude boerderij in Laren, vlakbij Lochem. Kijk tijdens het sporten uit op een groene wereld en ontkom even aan de dagelijkse sleur.

https://www.sjahto.nl/

Project

In opdracht van sportschool Sjàhto heeft BB Systems de audiovisuele middelen gerenoveerd. Naast de levering en installatie van nieuwe geluids- en beeld apparatuur, is een gedeelte van de bestaande apparatuur gerenoveerd en hergebruikt. Ook zijn de zalen voorzien van LED verlichting.

Door het plaatsen van een nieuwe versterker, voorversterker en nieuwe inbouwluidsprekers is het geluid in de spinningszaal naar een hoger level getild. Om het indoor cycling programma te kunnen weergeven zijn er meerdere LG 55 inch beeldschermen geplaatst en is er een kleine monitor geplaatst voor de instructeur.

In de doelgroepen ruimte waren de bestaande luidsprekers in dusdanige conditie en zijn daarom hergebruikt. Om het signaal in deze ruimte te versterken is er een hoogwaardige versterker en voorversterker geplaatst.

Ten slotte is in studio 1 de bestaande cd speler vervangen door een Denon cd speler inclusief pitch en in combinatie met een Newhank Aerobic XL mengpaneel.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een hoogwaardige audiovisuele installatie of is uw sportschool toe aan renovatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 050 5491662.