Steenwell Beheer Groningen

Over Steenwell

Steenwell staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Dat doet ze door bestaande en nieuwe vastgoed objecten te transformeren tot Vastgoed Objecten die waarde geven aan zowel maatschappij als eindbelegger. Voorop staat dat ieder project uniek moet zijn en Steenwell haar toegevoegde waarde kan geven op Uitstraling, Leefbaarheid, Duurzaamheid en Beleggerswaarde. Steenwell Beheer, meer uit vastgoed.

Project

In opdracht van Steenwell beheer hebben wij een beeld- en vergaderinstallatie in Groningen geleverd. De ruimte is voorzien van een prachtige LG 55LV340C, 55 inch LED Monitor, afgemonteerd aan de wand met een wandbeugel. Daarnaast hebben wij een HDMI extender met een Neets Echo bedieningspaneel geplaatst. Deze knoppenpanelen van Neets Echo hebben 8 knoppen zijn vrij te programmeren. Dat is ideaal wanneer de klant meerdere apparaten eenvoudig wil schakelen vanaf één bedienpaneel. Voor de gasten van Steenwell hebben wij tevens een HDMI gastaansluiting geplaatst.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!