Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH)

Over SPH

SPH staat voor Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen. SPH is een pensioenfonds van, voor en door huisartsen.
Bron: website SPH

Project

Recentelijk heeft BB systems bij SPH een digitaal vergadersysteem, bestaande uit 16 vergaderposten inclusief een voorzitterspost opgeleverd. Binnen SPH is er gekozen voor een duurzame renovatie, (duurzaamheidsoplossing). Er is gekozen voor een Bosch CCS 1000D discussiesysteem, vanwege de mogelijkheden met de discussieposten (bv. prioriteit speaker), terug te luisteren opnames en eenvoudige bediening. Voor de audio ondersteuning tijdens presentaties zijn er actieve luidsprekers geplaatst.

Een gedeelte van de bestaande installatie was nog in zeer goede staat en hebben we in overleg met de opdrachtgever kunnen hergebruiken. Het 19 inch rack, de microfoons in het systeemplafond, de Sony beamer en het projectiescherm hebben we geïntegreerd in het nieuwe besturingssysteem van de vergaderposten. Het Bosch CCS1000D discussiesysteem maakt gebruik van ingebouwde Digital Acoustic Feedback Suppression (DAFS) om rondzingen bij hogere volumes te voorkomen. Het discussiesysteem is eenvoudig in te stellen, gemakkelijk in gebruik en speciaal ontworpen om de productiviteit van vergaderingen te bevorderen.

Het interne geheugen van de Bosch CCS1000D biedt de mogelijkheid om acht uur aan vergaderingen op te nemen, met behulp van een meegeleverde USB-stick van 128 GB is de capaciteit vergroot tot de digitale opslag van 4000 uur aan besprekingen. Zo is het mogelijk om ten alle tijde een opname te maken van de hele vergadering, ook als iemand vergeten is om de oude opname te verwijderen. De installatie beschikt ook over een back-up mogelijkheid, middels een recorder in combinatie met de bestaande inbouwmicrofoons in het plafond waardoor er ook bij uitval van de centrale recorder altijd een opname wordt gemaakt van de bijeenkomst.

Uitbreidbaar, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig.
De volledige installatie is bedienbaar met een mooi vormgegeven touch panel, de Interface is hierbij geheel afgestemd op de wensen van SPH. Gebruikers hoeven niet in het bezit te zijn van technische kennis en kunnen met één druk op de knop zorgen dat alle audiovisuele apparatuur automatisch in- of uit schakelt. Ook de Sony beamer gaat automatisch aan en het projectiescherm komt automatisch naar beneden wanneer het systeem wordt ingeschakeld. Optioneel behoort het in- en uitschakelen van de verlichting tot de mogelijkheden.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!