Storm Digital Groningen

Over Storm Digital

Om vooruit te komen in de huidige markt, heb je geen digitale strategie nodig, maar een business strategie in een digitaal tijdperk. Van alle functies, wordt marketing het meest blootgesteld aan de steeds toenemende technologische complexiteit en onzekerheid in de markt. Zij moeten deels creatief genie, deels data-analist, deels kanaal specialist en deels bedrijfseconoom zijn. In onze overtuiging is marketing de brug tussen een organisatie en haar klanten. Wij helpen de marketeer om deze strategische functie te vervullen. Een marketeer die alle klantgerichte activiteiten aanstuurt, de groeiagenda van de organisatie bepaalt en haar positioneert voor de toekomst. Het is onze business om die van onze klanten te verbeteren.

Bron: Storm

Now is the time: Conquer by Storm

Project

Storm Digital heeft na herinrichting haar intrek genomen op de 4e en 6e verdieping op een prachtige locatie met uitzicht over de binnenstad. BB Systems heeft alle technische installaties mogen realiseren. Tijdens dit project is er zoveel mogelijk uitgegaan van bestaande installatie uit het voormalige pand, met als resultaat een moderne installatie en toekomstbestendige werkplek.

Basis- en sfeerverlichting
Op basis van een deskundig lichtplan waarbij we deels uitgegaan zijn van bestaande kantoorverlichting hebben we een maatwerk verlichtingsinstallatie gerealiseerd. Het LED lichtplan bestaande uit directe en indirecte verlichting zorgt voor voldoende licht en is o.a. sfeer verhogend en draagt bij aan de gemoedstoestand en productiviteit van alle stormvogels.

Het bestaande plafond is voorzien van LED inbouw spots. Boven de werkplekken zijn er pendelarmaturen met direct en indirect licht. (up/down) geplaatst, waardoor er circa. 500 lux. aan lichtsterkte kan worden gerealiseerd. De gewenste lichtsterkte kan bepaald worden per armatuur middels een kleine draaiknop. De basisverlichting is aangevuld met sfeerverlichting, bestaande uit hang- en vloerlampen.

Elektra en data voor werkplekken
Ten behoeve van het nieuwe interieurplan hebben we de bestaande elektrotechnische installaties verlegt en zijn er kleine aanpassingen gedaan aan het bestaande datanetwerk. Het bestaande datanetwerk is doorgemeten en geoptimaliseerd. De aansluitingen naar de bureaus zijn netjes weggewerkt middels kabelmanagement.

Tosti fabriek
Met de komst van een heuse tosti fabriek zijn de nodige elektrotechnische voorbereiding, afwerking elektro tot en met groepenkast / schakel en verdeelinrichting getroffen. Naast de aanleg van 5 groepen ten behoeve van het nieuwe keukenblok zijn er 3 extra groepen aangelegd. Alle medewerkers van Storm kunnen vanaf nu volop gebruik maken van professioneel keukenapparatuur in hun eigen tosti fabriek.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professioneel verlichtingsplan of wilt u meer informatie? BB Systems denkt graag met u mee voor specifieke wensen en eisen. Wij werken ook voor en samen met installateurs. Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook bellen naar onze vestiging: 050 5491662.

 

Bronvermelding / fotografie: Storm digital