Surfnet

Receptie Surfnet

Over SURFnet Utrecht

”SURFnet zorgt ervoor dat studenten, docenten, onderzoekers en medewerkers eenvoudig en grenzeloos kunnen (samen)werken met de best mogelijke ICT-voorzieningen. Daarvoor levert SURFnet een supersnel en betrouwbaar netwerk met innovatieve en hoogwaardige ICT-diensten.”

Bron: (SURF.nl)

Project

Voor SURFnet heeft BB Systems een ontruimingsinstallatie gerealiseerd. Er zijn meerdere inbouwluidsprekers gemonteerd op verschillende plekken in het gebouw: kantoren, toiletten, vergaderruimten en het restaurant. Deze inbouwluidsprekers zijn bij een groot aantal toiletten en vergaderruimten voor de deur gemonteerd. De reden hiervoor is dat het geluid op deze wijze nog steeds goed hoorbaar is.

Bij de receptiebalie is er een paneel gemonteerd voor ontruiming. Dit paneel bestaat uit een aantal knoppen die duidelijk weergeven wat de functie is. De receptiemedewerker kan zodoende snel en overzichtelijk de juiste keuze maken. Voor overige situaties die zich onverwachts voor kunnen doen is er een vaste microfoon. Door middel van deze microfoon te gebruiken (gebruik de term ‘’chime’’) zullen de medewerkers en bezoekers van SURFnet direct aandacht hebben.

In de player kunnen maximaal twaalf berichten worden ingevoerd. Hierbij kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan standaardberichten als: ‘’ga direct naar de dichtstbijzijnde uitgang’’, ‘’laat uw tas staan’’ of ‘’maak geen gebruik van de liften’’.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele ontruimingsinstallatie? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij komen graag in contact met u!