TEAM 4 architecten

Team 4 - kwadraat 4

Over TEAM 4

Bij TEAM 4 denk je in eerste instantie aan 4 mensen of 4 teams. Het getal 4 staat voor samenwerking. TEAM 4 is ooit ontstaan vanuit 4 architectenbureaus die zijn gaan samenwerken om het UMCG in Groningen te bouwen. Een prestatie van formaat. Zo’n gebouw kun je alleen realiseren als je in staat bent om je krachten bundelen. Uit deze krachtenbundeling is TEAM 4 ontstaan. Het team bestaat inmiddels uit 25 mensen die zich bezig houden met ruimte voor wonen, werken, leven, spelen, zorgen of recreëren.

Bron: website

Project

Verhuizing van Team 4 naar het Kwadraat.

Een verandering van kantooromgeving brengt naast een hoop onrust ook de nodige kosten met zich mee. Om verspilling tegen te gaan en kosten te reduceren heeft Team 4 de keuze gemaakt om het bestaande lichtconcept mee te verhuizen. In het voormalige kantoor werd al gebruik gemaakt van de efficiënte werkplekverlichting van Erco. Ze hebben hierbij in BB Systems een ontzorgende partner gevonden.

De werkzaamheden bestonden uit demontage van bestaande ERCO LED-verlichting & Audiovisuele middelen. Naast demontage van armaturen rails en audiovisuele middelen is hierbij ook gezorgd voor tijdelijke opslag en vervoer naar het Kwadraat.

In het Kwadraat zijn de bestaande armaturen in het nieuwe kantoor gemonteerd en aangesloten op de infra in het gebouw. Daar waar nodig zijn armaturen voorzien van op maat gemaakte montage materialen zoals pendels en is de lichtsterkte aangepast. Ook heeft BB Systems de audiovisuele middelen terug geplaatst in het Kwadraat.

Meer informatie?

BB Systems is een totaalleverancier in audiovisuele installaties en elektrotechniek. Bent u ook op zoek naar een vaste partner op het gebied van audiovisuele installaties? BB Systems kan u van dienst zijn in nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande audiovisuele installaties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

 

Bronvermelding / fotografie: Team 4, Het Kwadraat