Terwolde Groningen

Project

BB Systems heeft de vestiging van Terwolde Groningen voorzien van een compleet nieuwe beamerinstallatie met een professioneel elektrisch bedienbaar projectiescherm. Om niet meer bij iedere vergadering een complete losse beamerinstallatie op te moeten bouwen, heeft Terwolde Groningen ervoor gekozen een vaste beamerinstallatie te laten installeren. BB Systems installeerde hiervoor een mooie Vivitek beamer met een breed elektrisch bedienbaar Optoma projectiescherm. Gekoppeld aan een Neets bedieningspaneel profiteert men van optimaal bedieningsgemak. Door het programmeren van dit Neets bedieningspaneel wordt met één druk op de knop van dit geavanceerde bedieningspaneel de beamerinstallatie ingeschakeld en wordt het projectiescherm automatisch uitgerold.

Over Terwolde

Dé officiële Renault en Dacia dealer van Groningen en Drenthe! Terwolde Renault verkoopt het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia-modellen. Naast particuliere verkoop is de vestiging in Groningen voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling, geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben zij altijd minimaal 300 occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken. Terwolde Renault beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht voor losse onderdelenverkoop. De monteurs worden voortdurend geschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Met zes vestigingen is er altijd een Terwolde vestiging bij u in de buurt!

Bron: https://www.terwolderenault.nl/renault/

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding! Uiteraard kunt voor overige Audiovisuele- elektrotechnische vraagstukken ook bij BB Systems terecht.