Time Out Kappers Groningen

Over Time Out Kappers

“Wij zijn er van overtuigd dat als een kapsel bij de uitstraling en het imago van een persoon past hij/zij zelfverzekerder, trotser en dus blijer is. Wij bezitten de kennis en kunde om jou op je mooist te laten stralen . Wij bieden een hoge service & zorg met een persoonlijke touch in een aangename ambiance.”

Bron: Time Out Kappers

Project

Voor de Time Out vestiging aan de Vismarkt te Groningen heeft BB Systems de geluidsinstallatie een upgrade gegeven. Het doel van deze aanpassing is de verbetering van geluidskwaliteit, waardoor er een betere verstaanbaarheid van de muziek ontstaat. De actieve JBL luidsprekers zijn hergebruikt en verhuisd naar de entree van de kapsalon. Om een perfecte geluidsdekking te kunnen realiseren is de benedenruimte voorzien van vier Bosch compacte opbouwluidsprekers en een subwoofer, waardoor er een gescheiden muziekweergave ontstaat en een betere dekking.

Tevens is er een versterker en een centrale voorversterker geleverd, waar het volume op een eenvoudige manier centraal geregeld kan worden. De bestaande pc is aangesloten op de versterker. En beschikt de kapsalon nu over voldoende aansluitmogelijkheden, zoals mp3, USB en is streaming via Bluetooth mogelijk.

Meer informatie?

BB Systems heeft tal van passende oplossingen voor kapsalons. Bent u ook op zoek naar een geluidsinstallatie voor een kapsalon? Wij adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.