Tomorrowmen Groningen

project tomorrowmen audiovisueel elektro

Over Tomorrowmen

IJZERSTERK IN DIGITAL MARKETING

Bedrijven helpen bij het verwezenlijken van digitale businessambities. Daar komen wij iedere dag fluitend ons bed voor uit. Maar alleen als we het samen met onze klanten mogen doen. Want eerlijk is eerlijk, samenwerken maakt onze dag net een beetje leuker. Kennis overdragen en strategisch advies geven, maar ook gewoon keihard meewerken. Of even langskomen voor een kopje koffie en een uurtje brainstormen. Samen digitale stappen zetten en op de finishlijn ook nog eens snappen wat we hebben gedaan. Dat is onze missie en daarin zijn we ijzersterk.

Project

Tomorrowmen is verhuisd! Tomorrowmen heeft haar intrek genomen in het Zuiderpark 14 en omgedoopt tot “tomorrow mansion”. Het nieuwe pand is maar liefst 680m2 en bestaat uit vier verdiepingen.

In de kelder, begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping hebben we de oude tl verlichting vervangen voor nieuwe LED verlichting. De plafonds zijn voorzien van pendel led panelen die uitermate geschikt zijn voor de werkzaamheden van Tomorrowmen. De overige ruimten zijn voorzien van witte inbouw- en opbouw armaturen en de bestaande schakeling is op orde gemaakt.

Meer informatie?

BB Systems is een totaalleverancier in audiovisuele installaties en elektrotechniek.
Bent u ook op zoek naar een vaste partner op het gebied van audiovisuele installaties? BB Systems kan u van dienst zijn in nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande audiovisuele installaties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

 

Bronvermelding / fotografie: Tomorrowmen