Treant Zorggroep

Over Treant

“Binnen onze zorggroep bundelen we de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Bij ons kunnen de 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Zorg die past bij hun zorgbehoefte en die zo nodig aansluit op vervolgzorg. Onze 250 medisch specialisten en 6.500 medewerkers zetten zich daar volledig voor in.

Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als nodig is.”

Bron: https://www.treant.nl/

Project

Voor vijf locaties van Treant Zorggroep heeft BB Systems in samenwerking met NORISK IT Groep een audiovisuele installatie met videoconferentie gerealiseerd. Zo zijn er 75inch 4K beeldschermen op een vaste muurbeugel gemonteerd. De audiovisuele installatie is te bedienen met een gebruiksvriendelijke Neets Echo AV besturing. Daarnaast is er een vaste pc geïnstalleerd inclusief software. Deze pc kan worden gebruikt als stand alone cliënt voor bij de audiovisuele installatie.

Op het gebied van videoconferentie is er een camera geleverd met een gezichtsveld van 90° en 10X-zoom in Full HD. Om het geluid optimaal te kunnen verstaan is er een hoogwaardig audiosysteem geleverd. Er is een BIAMP Devio conference room dock system inclusief plafondmicrofoon geïnstalleerd. Bovendien zijn er twee Soundtube luidsprekers met een compacte Soundtube versterker hier aan toegevoegd. Het systeem heeft een HDMI gast aansluiting en een aansluiting voor de vaste pc.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele audiovisuele installatie voor uw firma? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.