Uitvaartcentrum In Via Aeterna Slochteren

via_aeterna_slochteren

Over In Via Aeterna

Bij uitvaartcentrum Slochteren heeft u de mogelijkheid om te rouwen in een vertrouwde omgeving, op geheel eigen wijze en u kunt altijd(eigen sleutel) bij ons terecht!!

Wij staan voor een uitvaart die gevoeld wordt! Die zich laat leiden door een mix van wensen van zowel de overledene als van de nabestaanden. Afscheid nemen op geheel eigen wijze en in een vertrouwde omgeving, daar willen wij voor staan.

“De oneindige reis (in via Aeterna) is onbekend, laten we het samen vertrouwd starten.”

Bron: uitvaartcentrumSlochteren.nl

Project

Onlangs heeft uitvaartcentrum In Via Aeterna BB Systems ingeschakeld om het uitvaartcentrum te voorzien van een moderne professionele geluidsinstallatie. De aula van het nieuwe uitvaartcentrum in Slochteren beschikt over diverse afspeelmogelijkheden om uitvaarten/ condoleances te begeleiden met muziek. Tijdens de uitvaartplechtigheid is het mogelijk om een dienst vocaal, instrumentaal of vanaf een media te begeleiden. Tevens is het mogelijk om geluidsopnames van de uitvaartplechtigheid vast te leggen. Een betrouwbare Denon recorder zorgt voor opnames op hoog niveau van zeer betrouwbare kwaliteit.

Uitvaartcentrum Slochteren beschikt over ruim opgezette en sfeervolle afscheid kamers. De vele mogelijkheden die u heeft maken het dat het gaat zoals u het graag wilt. Alles is erop gericht dat u op geheel eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. De vrijheid om te bepalen hoe de kamer wordt aangekleed maakt het eigen en daardoor vertrouwd.

De geluidinstallatie is zo geconfigureerd dat vrijwel iedere indeling van een rouwdienst tot de mogelijkheden behoort. Iedere luidspreker is zeer eenvoudig individueel instelbaar, waardoor het niet nodig is om luidsprekers in de ruimte te verplaatsen. In de aula zijn FBT luidsprekers toegepast, die in deze specifieke ruimte zorgen voor een zeer helder en warme spraak en muziek. De luidsprekers zijn verbonden met een 4-kanaals versterker met ruim voldoende vermogen om te kunnen voldoen aan de verscheiden verzoeken waar een uitvaartcentrum mee te maken heeft. De externe player biedt afspeelmogelijkheden voor CD, USB en iPod en ook bluetooth streaming is mogelijk. Ondersteunende audio indelingen zijn o.a. mp3, mp4. T.b.v. Spraak en zang is er een draadloze handheld microfoon met statief geleverd, ook hier speelt flexibiliteit een grote rol. Daarnaast is een Cloud mixer met voldoende aansluitmogelijkheden geplaatst. De mixer is centraal regelbaar middels een RSL 6 wandregelaar. Alle hardware is netjes in een afgesloten 19 inch rack gemonteerd.

Reactie van de opdrachtgever;

“Snel na het eerste contact kwam Henk-Jan bij ons langs om zijn kundige advies met ons te delen. Onder het genot van een kopje koffie hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Flexibiliteit in de opstelling is voor ons van groot belang, niet wij maar de nabestaanden kiezen bij ons hoe men het wil. Dit houdt in dat het geluid ook uit alle hoeken moet kunnen komen. Ze hebben goed geluisterd en het geluid kan nu volledig naar wens worden ingesteld. Hiervoor wil ik ook graag de mannen die het daadwerkelijk opgehangen en geïnstalleerd hebben bedanken. Zij hebben alles vakkundig, netjes en in overleg gedaan. Ook de service, wat vanuit ons bedrijf essentieel is, is bij BB systems van hoge kwaliteit.

Al met al zijn wij als uitvaartcentrum Slochteren zeer tevreden over onze samenwerking met BB systems.”

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor de uitvaart branche en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.