Uitvaartlocatie De Waterwolf Zwaanshoek

Over De Waterwolf

De Waterwolf is een bedrijf dat voorop loopt in de beheer- en onderhoudsmarkt. Dit realiseren ze door dienstverlenende activiteiten aan te bieden. Ze stellen ons tot doel opdrachtgevers te ontzorgen en klantgericht te werken.

De Waterwolf beheert vijf begraafplaatsen in de Haarlemmermeer. Ze verzorgen in opdracht van de uitvaartondernemingen begrafenissen van A tot Z; van het beheer van de aula, tot het delven en ruimen van de graven en onderhoud van het groen. De Waterwolf vindt het belangrijk dat mensen zich op begraafplaatsen op hun gemak voelen, daarom is het bieden van een uitstekende service en het voldoen aan alle moderne eisen een must.

Project

BB Systems heeft voor deze locatie alle audiovisuele middelen geleverd en geïnstalleerd. Voor uitvaarten en andere diensten is er een professionele geluidsinstallatie geïnstalleerd, bestaande uit witte opbouw luidsprekers en een automatische mixer. Tevens is er een mogelijkheid om diensten op te nemen voor nabestaanden. In de naastgelegen zaal is er een camerasysteem gerealiseerd, met beeldweergave van de hoofdzaal.

Meer informatie

Bent u ook op zoek naar audiovisuele middelen voor uw uitvaartorganisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.