V.E.T. voeding en training Zeist

V.E.T. Geluidsinstallatie

Over V.E.T.

V.E.T. staat voor Voeding En Training. Je kan bij ons terecht voor personal training, small group trainingen, bootcamp en yoga- en pilates lessen. Binnen onze locatie is er ook de mogelijkheid om langs de fysiotherapeut te gaan, een afspraak te maken met lifestyle coaches en kan je bij ons terecht voor een afspraak met een orthomoleculaire therapeut. Alles onder één dak!
Trainen bij vet?

Project

Voor de nieuwe trainingslocatie van V.E.T. heeft BB Systems een professionele geluidsinstallatie geleverd. De trainingslocatie bestaande uit twee verdiepingen zijn zo ingericht dat je bij V.E.T. terecht kan voor zowel Fysiek als mentale training.

Spiegelzaal
Op de begane grond vind je de spiegelzaal, deze mooie ruimte wordt gebruikt voor diverse trainingen. In de spiegelzaal hebben we gekozen voor een krachtige geluidsinstallatie, geschikt voor multifunctionele settingen. Dankzij een hoogwaardige entertainment mixer kan er uptempo muziek gedraaid worden in de Bar, en motiveert de opzwepende beat om het uiterste uit jezelf te halen.

Ook is er een koppelingen mogelijk met de laptop, zodat deze kan fungeren als muziekbron. En dat is toch wel V.E.T.

Body & Mind zaal
Op de bovenverdieping vind je de body en mind zaal, een heerlijke ruimte waar je even helemaal tot jezelf kan komen. In deze ruimte wordt Pilates Yoga, Vinyasa Yin, Plates, Hatha, Yin, Power Yoga en Dharma Yoga gegeven.

We hebben gekozen voor een Multi inzetbare geluidsinstallatie die zowel geschikt is voor rustige stretches als voor een intensievere Vinyasa flow. De geluidsinstallatie bestaat uit opbouwluidsprekers, een Bosch Plena mixer en een professionele Denon mediaspeler. De Denon Professional DN-300Z is voorzien van AM/FM-radio, CD-speler, SD-slot, Bluetooth, en een USB-mediaspeler voor het afspelen van digitale MP3, WAV en WMA-bestanden. Via Bluetooth verbindt je een smartphone draadloos zodat je gemakkelijk een Spotify playlist aan kunt sturen en af kunt spelen.

Ten behoeve van de groepslessen is wat extra volume vereist. De instructeurs/instructrices beschikken nu over een draadloze aerobic headset om een goede spraak verstaanbaarheid te garanderen. In dit specifieke geval is er gekozen voor een zender op het hoofd, op deze manier worden instructeurs/instructrices niet belemmerd door bekabeling. Uiteraard zijn de UHF aerobic headset bestendig tegen indringen van transpiratievocht.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!