Voys Groningen

Over Voys

Voys maakt zakelijk Nederland optimaal bereikbaar met een telefonieoplossing in de cloud. Dat doen ze bij Voys op een unieke manier: medewerkers zonder managers maken zelf beslissingen en maken zo hun klanten écht gelukkig door mee te denken en optimale support te leven.
Bron: Voys

Project

Met de feestelijke opening van 12 oktober jl. nog vers in het geheugen, vertellen we u graag meer over de intrek van Voys in het Kwadraat, een bijzonder project en een mooie samenwerking.

Freedom is calling!
Voys woont samen met haar collega’s van Devhouse Spindle in de Mediacentrale in Groningen. Het pand is voorzien van heel veel faciliteiten en oogt ruim, maar in 2017 gaat het jasje toch een beetje strak zitten. De zoektocht naar het kantoor van de toekomst begint, een ruimte geschikt voor meer dan 100 medewerkers, een ruimte om te ondernemen en een inspirerende werkomgeving met de nieuwste technieken voor alle belhamels. En wat zou het leuk zijn als de collega’s van Spindle ook mee kunnen.

> 5 to do’s
“Als je iets mooier, beter, eenvoudiger, efficiënter of leuker wilt maken en je kunt dat niet in minder dan vijf to do’s doen, dan maak je een project hiervoor aan”. (Bron: Voys handboek 2018) Vanuit die gedachte ontstaat een complex vraagstuk met vele ideeën en gedachten, een nieuwe manier van samenwerking is geboren. Een krachtig samenwerkingsverband waarbij specialisme samen komt, kennis en informatie op een slimme manier wordt gedeeld, en interieur en techniek optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Revitalisering
De fundering van het interieur wordt gelegd door het combineren van een organisatiepiloot, een interieur ambassadeur Style 26, een interieurontwerp studio P & D en een heleboel inspiratie. Centraal in het ontwerp van Voys HQ staat het element Industrieel, daaromheen is veel aandacht besteed aan: de vorm van de ruimte “de vleugel”, chique materialen, professionele uitstraling, intieme hoekjes, veel glas, stijl, warmte, duurzaamheid en bovenal comfort, veel groen en een perfecte akoestiek.

Kantoortuinen, belplekken, vergaderruimtes, flex- en stilteplekken
Het kantoor van Voys, het kantoor van de toekomst, een kantoor voor Team:

  • Advies
  • Klantgeluk
  • Spraakmakers
  • De rekenkamer
  • HR
  • Voys one

Maak kennis met het zwarte goud, de holy chai, de wekelijkse vrijdagmiddagborrel en de maandelijkse pizza-sessies. Betreed het domein van Chef lunch en ontdek de geheimen van de culinaire wonderen binnen Voys.

De technische realisatie is uitgevoerd door Team 2 interieurbouw en BB Systems. Naast voldoende werk-, bel-, flex- en stilteplekken zijn er diverse vergaderruimtes, overleghoekjes en een ontvangstruimte gerealiseerd. Allen voorzien van een supersnel CAT6A datanetwerk, slimme werkplekaansluitingen, plug and play mogelijkheden en Dali gestuurde LED-verlichting.

In de gloednieuwe pantry heeft BB Systems een eersteklas Videowall geleverd inclusief professionele geluidsinstallatie voor het spraakmakend presenteren, effectief communiceren en de nodige ontspanning.  Dankzij de komst van een maatwerk feesttribune annex podium en een heuse game room gaat het stimuleren van ontspanning en creativiteit op de werkvloer verder.

Reactie van de opdrachtgever;
“Sinds februari is Voys gevestigd in Het Kwadraat. Op deze prachtige stek realiseerden wij samen met Style26 en BB Systems onze ‘future workspace’. De ambiance is warm en gezellig. We kozen voor een zakelijke uitstraling gecombineerd met speelse elementen. Ook techniek speelt daar een belangrijke rol in. Op onze werkplekken maken we gebruik van duurzame LED-dagverlichting en in een zelfsturende organisatie als Voys is data onmisbaar. Deze data hebben we gevisualiseerd op onze nieuwe TV-wall. Hier kunnen onze collega’s tijdens het tappen van een heerlijke bak koffie eveneens in gesprek gaan over diverse metrics die inzichtelijk worden gemaakt. BB Systems hielp ons mee tijdens de creatie van dit fantastische kantoor. Zij kenmerken zich door fijne werkmensen op de vloer, netheid van het werk en goed communicatie.”

Opening

Over het kwadraat
Geen gewoon verzamelgebouw, maar een plek waar mensen een verschil maken
Ontmoet de andere bewoners van het Kwadraat

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit project kunt u contact met ons op nemen.

 

Bronvermelding / fotografie: Voys