Kerkgebouw Vrijzinnig Centrum de Stroming Beilen

De Stroming Beilen

Over Vrijzinnig Centrum “De Stroming”

Eens per twee weken is er op zondag een vrijzinnige kerkdienst. Deze heeft de traditionele vorm van een kerkdienst met bidden, zingen, bijbel lezen, maar er kan ook uit andere geschriften gelezen worden. Daarnaast biedt ‘de Stroming’ activiteiten waar mensen zich voor in kunnen schrijven. Sacrale dans is daar een voorbeeld van. Op deze manier beleef je je geloof in de vorm van dans. Ook worden er regelmatig stiltevieringen gehouden. ‘Tijdens deze vieringen zijn er veel stiltes, om contact te krijgen met je innerlijke zelf. Eigenlijk ga je op zoek naar God in jezelf,’ legt Margaret uit. ‘Hierbij is het essentieel dat ieder mens de vrijheid krijgt om te geloven en te beleven, op wat voor manier dan ook. Er is respect en ruimte voor ieders geloofsbeleving.’

Project

In opdracht van vrijzinnig centrum “De Stroming” heeft BB Systems aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd aan de bestaande geluidsinstallatie. De geluidsinstallatie, waaronder de luidsprekers en draadloze microfoons zijn dusdanig verouderd, dat het frequentiegebied t.b.v. de microfoons niet meer zijn te gebruiken en storingen niet kunnen worden uitgesloten.

Om te kunnen voorzien in de wensen van vrijzinnig centrum hebben wij gekeken naar de mogelijkheden naar hergebruik van bestaande apparatuur. Na controle is gebleken dat hergebruik van de bestaande cd-speler, headset (los), vaste microfoon, luidspreker met volumeregelaar in de koffieruimte en ringleidingversterker tot de mogelijkheden behoord.

De bestaande apparatuur die wordt hergebruikt hebben wij aangesloten op een T&M Systems mengversterker en zijn er twee vast aansluitpunten gerealiseerd t.b.v. een vaste microfoon en bijvoorbeeld een laptop voor geluidsweergave tijdens een beamerpresentatie. Het systeem is uitgebreid met een microfoon aansluiting op de apparatuur kast.

De luidsprekers zijn vervangen door prachtig vormgegeven Australian Monitor opbouwluidsprekers. De opbouwluidsprekers zijn zeer compact en geschikt voor spraaktoepassingen en muziekweergave. De conditie van de luidsprekerbekabeling was boven verwachting en daardoor hebben we de luidsprekers aangesloten op de bestaande luidsprekerbekabeling.

Tevens is er een draadloze Sennheiser XSW 2-CI1-A set inclusief bodypack geleverd, de Sennheiser set is geschikt is voor de bestaande headset. Daarnaast is er een Sennheiser E865 microfoon met microfoonstatief geleverd, onder andere voor gebruik op het kansel.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Neemt u dan contact met ons op.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.
Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.