VSL Delft

Over VSL

VSL maakt meetresultaten van bedrijven, laboratoria en instellingen direct herleidbaar naar internationale standaarden. VSL beheert en ontwikkelt in opdracht van de Nederlandse overheid dé nationale meetstandaarden en levert een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van producten en processen in bedrijfsleven en samenleving.

In Nederland kent men de Metrologiewet (2006) die voorschrijft dat er nationale standaarden moeten worden beheerd en ontwikkeld in het belang van handel en samenleving. Het Ministerie van Economische Zaken heeft in een contract vastgelegd dat VSL hiervoor zorg draagt. In 2005 heeft VSL een nieuw pand in Delft betrokken. Hier bevinden zich laboratoria waar voor vele grootheden de meetstandaarden gerealiseerd worden.

Audiovisuele middelen binnen VSL te Delft

BB Systems heeft voor VSL alle audiovisuele middelen geleverd en geïnstalleerd. We hebben als eerste een zaal voorzien van een 84” 4K LG led scherm met soundbar, die garant staan voor haarscherpe beeldweergave en een krachtig geluid. Deze zaal is voorzien van een presentatieoplossing van WePresent, uitermate geschikt voor het geven van een draadloos interactief presentatie middels Windows/Mac computer, smartphone of tablet.

Daarna hebben we in de andere zalen alle huidige AV-middelen gedemonteerd, zodat er een interne verbouwing kon plaatsvinden. Na de verbouwing hebben we de overige zalen voorzien van NEC beamers met elektrische projectieschermen. Alle vaste installaties zijn te bedienen via Neets panelen. Deze zeer gebruiksvriendelijke panelen worden gebruikt voor de beeld- en geluidsinstallaties in de betreffende ruimten. In ruimten hebben we een geluidsinstallatie geplaatst in combinatie met Sennheiser microfoons.

Voor het gebruikersgemak zijn er in de tafels pop-up modules geplaatst. De inbouw aansluitvelden zijn voorzien van dubbele 230V, USB en RJ45 aansluitingen, zodat onder andere de mogelijkheid bestaat tot aansluiten op het netwerk. De modules zijn gesloten in het tafelblad weggewerkt en met één druk op de knop komen de aansluitingen uit de tafel omhoog. Ook zijn er in deze ruimtes draadloze presentatie faciliteiten van WePresent geïmplementeerd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Neemt u dan contact met ons op.