VV SIOS Sauwerd

VV SIOs

Voor voetbalvereniging VV SIOS heeft BB Systems een geluidsinstallatie geleverd en geïnstalleerd.

Project

Het clubgebouw is voorzien van een betrouwbare twee-zone geluidsinstallatie van WorkPro. De installatie bestaat uit meerdere binnen en buitenluidsprekers. Er is een koppeling gerealiseerd tussen de geluidsinstallatie en een bestaand TV scherm. Ook is er een aansluitpunt (XLR en 230V) gemaakt voor een losse PA-luidspreker. Om de verstaanbaarheid tijdens het spreken te verhogen is er een draadloze handheld microfoon geleverd.

Daarnaast is het ook mogelijk om muziek af te spelen via de radio, waarbij keuze is uit honderden radiozenders, of via Aux, Bluetooth of WiFi. Via WiFi kan een verbinding worden gemaakt met SpotifyConnect, dit alles middels een T-audio MP-101 internetradio/mediaspeler.

De centrale apparatuur is netjes in een patchkast geplaatst, voorzien van een rookglazen, afsluitbare deur.

Over VV SIOS

Voetbalvereniging “Succes Is Ons Streven” (VV SIOS) is een amateurvoetbalvereniging uit Sauwerd, gemeente Het Hogeland, provincie Groningen, Nederland, opgericht in 1970. Thuishaven is het sportpark De Lange Twee.

Bron: website

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele geluidsinstallatie voor uw voetbalvereniging? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.