Voetbalvereniging Winsum

sportpark Schouwerzijlsterweg vv winsum Luchtfoto Sterkenburg media

Over vv Winsum

“vv Winsum is op 1 juli 2016 van start gegaan. De nieuwe vereniging is ontstaan na een fusie tussen cvv Viboa en vv Hunsingo. Kortom: een nieuwe vereniging met een bijzondere geschiedenis. De vereniging telt ruim 1.100 leden en is daarmee de grootste voetbalvereniging van Noord-Groningen.”
Bron: website voetbalvereniging Winsum

Project

Onlangs heeft BB Systems de sportkantine van vv Winsum voorzien van een nieuwe beamer en een elektrisch projectiescherm. De Vivitek multimedia beamer levert een sensationeel beeldkwaliteit en is zeer geschikt voor elke sportkantine. De gehele audiovisuele installatie in de sportkantine van VV Winsum is eenvoudig te bedienen via een hoogwaardig bedienpaneel. Naast de weergave van het voetbalinfosysteem behoort ook draadloos presenteren in Full HD resolutie tot de mogelijkheden.

Presentaties, live voetbalwedstrijden, narrowcasting en quizavonden,                                VV Winsum is klaar voor het nieuwe seizoen 2018-2019!

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele audiovisuele installatie voor uw voetbalvereniging? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Fotografie: Sterkenburg Media