Waddengenot aan Zee

In opdracht van installatiebedrijf Technisch Expert Jansen hebben wij de volledige elektrotechnische installatie van restaurant Waddengenot aan Zee mogen realiseren. In mei 2019 is Waddengenot aan Zee slachtoffer geworden van een tragische brand, waarbij het restaurant vrijwel compleet werd verwoest. De afgelopen jaren is er volop gebouwd, met als resultaat een duurzaam toekomstbestendig restaurant.

BB Systems heeft in samenwerking met diverse collega’s de elektrotechnische installatie van het gehele pand mogen realiseren. Zo zijn Restaurant, Bar, Keuken, uitgifte punten, spoelkeuken, Entree, Serre, toiletruimte, cv ruimte, voorraadkasten, magazijn voorzien van de benodigde elektrotechnische installatie.

Er zijn schakel- en verdeelinrichtingen gemaakt, extra groepen aangelegd en het gehele pand is voorzien van een CAT6 data aansluiting. Door middel van domotica wordt de verlichting, verlichting van de voorgevel, inbouwspots, grondspots, inbouwspots op dakterras van Waddengenot aan Zee aangestuurd. Tevens hebben wij de vluchtwegsignalering en noodverlichting aangelegd.

Over Waddengenot aan Zee

Waddengenot aan Zee is ons splinternieuwe restaurant met uitzicht over de Waddenzee en het Lauwersmeer. Onze missie is om onze gasten het eilandgevoel te geven, op vaste wal. Wij serveren voornamelijk visgerechten, zoals kibbeling, Hollandse garnalen, oesters en kreeften. Uiteraard serveren we ook vlees- en vega(n)gerechten. Reserveer nu en geniet van het uitzicht over zowel het Lauwersmeer als de Waddenzee.

Meer informatie?

Bent u zelf op zoek naar een elektrotechnische installatie?
Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook kunnen wij een partner zijn voor installateurs, neem contact met ons op hoe we kunnen samenwerken.