Wagenborg Shipping

Banner wagenborg shipping case

Over Wagenborg Shipping

Wagenborg Shipping is een internationale rederij die met haar moderne vloot van 173 schepen, logistieke oplossingen en diensten biedt aan de internationale, exporterende industrie. Door de jarenlange kennis en ervaring in scheepvaart kan Wagenborg goed inspelen op de logistieke behoeftes en vragen van haar relaties in Europa, Noord- Zuid America, Azië en Afrika. Wagenborg voldoet aan alle ISM en ISPS normen. Daarnaast voldoet de rederij aan ISO 9001 en ISO 14001 normen.
Bron: Wagenborg

Project

Voor Wagenborg Shipping levert BB Systems tal van diensten en producten op vlak van audiovisuele middelen. Ook heeft BB Systems diverse datanetwerken aangelegd zowel in kantoren als op schepen. In de kantoren is CAT6 bekabeling aangelegd. Op de schepen hebben wij o.a. oplossingen gerealiseerd in samenwerking met Wagenborg voor WiFi aan boord. Ook is er buiten in de Eemshaven een straalverbinding gerealiseerd om een kantoor te voorzien van internetverbinding. BB Systems heeft vergaderruimten ingericht met audiovisuele apparatuur.

BB Systems ontzorgt deze opdrachtgever met totaaloplossingen voor technische vraagstukken. Ook werken wij hierin samen met andere technische dienstverleners.

Meer informatie?

Bent u ook opzoek naar een partner die u kan ontzorgen op technische vlak? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.