Yvonne van Gennip Hal

In opdracht van de Gemeente Haarlem heeft BB Systems de Yvonne van Gennip Hal voorzien van meerdere sportdisplays.

Project

Voor de Yvonne van Gennip Sporthal te Haarlem hebben wij de Multisport scoreborden mogen leveren, programmeren en monteren. De installatie is zodanig geprogrammeerd dat deze volledig is afgestemd op de gebruiker van de sporthal, namelijk een middelbare school en volleybalvereniging, VC Spaarnestad.

De installatie bestaat uit twee Bodet scoreborden en een modulair LED screen van 2 meter bij 3 meter. Dit volledig aanpasbare LED scherm is geschikt voor de weergave van matches, punten, teamprestaties, het uitzenden van advertenties en/of multimedia. Het scherm is op afstand bestuurbaar, gekoppeld aan de naastgelegen scoreborden en communiceert daarnaast met het centrale besturingssysteem.

De twee kleinere scoreborden hebben een formaat van 1 meter bij 2 meter, en zijn eveneens van het merk Bodet. De scoreborden zijn op afstand bestuurbaar en zijn o.a. geschikt om tijdens volleybalwedstrijden de volgende gegevens weer te geven: uit/thuis, periode, punten, tijd. Op het moment dat de middelbare school of een andere vereniging haar intrede neemt in de sporthal, is het eenvoudig om de weergave te veranderen, en daardoor mogelijk de volgende gegevens te tonen: wedstrijdklok – tijd, stop-indicator van de wedstrijdklok, scores, periodenummer, aftellen van de time-out, time-out-indicatoren, teamfouten, straftijden, gewonnen sets.

Op locatie heeft een van de medewerkers van BB Systems de opdrachtgever voorzien van een heldere training, voor een probleemloze start. Ook is er een instructie voor de overige gebruikers van het systeem opgesteld, middels een instructie handleiding. De oplevering heeft inmiddels in volle tevredenheid van de opdrachtgever plaats gevonden.

Over de Yvonne van Gennip Hal – Haarlem Noord

Op een nieuwe locatie in Haarlem Noord is een prachtige sporthal gebouwd, de sporthal is multidisciplinair inzetbaar en is begin dit jaar in gebruik genomen. De sporthal dankt aan haar naam aan de koningin van Calgary: Yvonne van Gennip, een geboren Haarlemse.

Reactie van de opdrachtgever;
“BB Systems kreeg de gunning voor het plaatsen van 3 scoreborden in de Yvonne van Genniphal te Haarlem recentelijk opgeleverd in maart 2022. Het 1e contact is verlopen via Gemeente Haarlem en daarna werd het overgedragen richting SRO waarbij ik als Bedrijfsleider Binnensport accommodaties het proces verder mocht begeleiden in de uitvoering. De monteurs zijn een dag bezig geweest om 3 scoreborden te monteren en aan te sluiten. Contact met de monteurs verliep prima, daarna volgde er nog een oplevermoment met Mark Potse en daar bleek dat alles prima werkte alleen was er een gedeelte van het scherm blauw gekleurd. Dit was binnen 2 weken naar tevredenheid opgelost en onze huurders kunnen aankomend seizoen gaan genieten van en een nieuwe Sporthal en nieuwe scoreborden. Dank voor de samenwerking en de vlotte afhandeling BB Systems! ”

namens Deborah Hombroek, Bedrijfsleider Binnensport SRO.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!