Zernikepark 4 Groningen

In opdracht van Solide Vastgoed heeft BB Systems oplaad punten gerealiseerd ten behoeve van elektrische fietsen bij de Hanze hogeschool O&O op het Zernikepark 4 te Groningen. Op deze locatie is er gekozen voor vrij toegankelijke oplaadpunten voor vijf fietsen. De op maat gemaakte constructie is afgestemd op de bijbehorende luxe overkapping. Naast de aanleg van de laadpunten inclusief 230V opbouw wandcontactdozen heeft BB Systems ook de aanpassingen aan verdelers en het graaf- en infrawerk volledig verzorgd. Kortom van advies tot uitvoer 100% georganiseerd.

Ontdek onze zakelijke laadoplossingen

Bent u op zoek naar slimme oplaadpunten voor het elektrisch opladen van bedrijfsauto’s, fietsen of bedrijfsbussen? Neemt u dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bellen mag 050 – 549 1662.

Over Hanzehogeschool Groningen

“De Hanzehogeschool Groningen is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. In 2018 vierde zij haar 220-jarig bestaan. Met vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam telt de hogeschool in totaal 29.995 studenten en 3.348 medewerkers.” Bron: Hanzehogeschool