Zwembad de Watertoren Winschoten

Over Zwembad de Watertoren

Zwembad de Watertoren is een eenvoudig zwembad zonder glijbanen, stroomversnellingen of sauna’s. Het is zwembad is uitermate geschikt om lekker baantjes te zwemmen en ook voor recreatief waterplezier.

Project

Onlangs hebben wij in opdracht van de Gemeente Oldambt Zwembad de Watertoren te Winschoten mogen voorzien van een gloednieuwe geluidsinstallatie. Voor het wedstrijdbad is er gekozen voor acht Bosch opbouwluidsprekers. Deze luidsprekers beschikken over een certificaat die verklaart dat de luidsprekers voldoen aan de gestelde eisen. De luidsprekers zijn dus volledig chloorbestendig.

Daarnaast zijn ook het instructiebad en de kleedkamers voorzien van nieuwe chloorbestendige luidsprekers van Bosch. Bij de kassa en hal zijn de bestaande luidsprekers hergebruikt. Centraal is er gekozen voor een Cloud Z-4 zone mixer. Hierop is een mixer aangesloten met een tweetal Cloud LM-2 wandregelaars. De twee wandregelaars zijn geplaatst in het 25 meter bad en in het instructieblad. Ook is er een omroepmicrofoon geïnstalleerd bij de kassa. Het zwembadcomplex wordt in zones verdeeld. Achtergrondmuziek kan zodoende worden gescheiden van het instructieblad en overige ruimtes.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een oplossing voor een complexe geluidsinstallatie? BB Systems kan u van dienst zijn in advies, nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande geluidsinstallaties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!