Sportaccommodatie Quintus Kwintsheul

In het moderne sportcomplex Quintus te Kwintsheul heeft BB Systems de Multi Narrowcasting oplossing gerealiseerd. De oplossing bestaat uit maar liefst zeven LG Full HD beeldschermen, variërend in 50”en 55” formaat. Verspreid door het sportcomplex zijn de professionele beeldschermen in staat om 24 uur per dag en 7 dagen per week, bezoekers van sportaccommodatie Quintus te informeren.

Naast de geleverde hardware is er ook een Software oplossing in de vorm van Saas geleverd, hierdoor zijn de beheerders in staat om snel en eenvoudig de schermen te voorzien van content. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in de kantine uitslagen en standen te laten zien, bij de entree de indeling van de sportaccommodatie en/of het welkom heten van bezoekers en wordt op een ander scherm het laatste nieuws getoond.

Ook is het mogelijk om sportuitzendingen op de beeldschermen in de sportkantine weer te geven, met een abonnement van een tv provider. Wilt u meer weten over deze moderne sportaccommodatie in Kwintsheul, neemt u dan eens een kijkje op de website.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige narrowcasting oplossing? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Narrowcasting is zeer geschikt voor interne communicatie, gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in jouw huisstijl.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 050 5491662.