Steenland Chocolate

Over Steenland Chocolate B.V.

‘’Steenland Chocolate is opgericht in 1899 als een bakkerij. Steenland Chocolate heeft een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige producten aan verschillende soorten klanten. Tegenwoordig concentreert de chocolade fabrikant zich op de chocolade. In de chocoladefabriek in Gouda worden vele soorten chocolade gebruikt. Dit wordt gedaan om de perfecte chocolade mix te creëren voor een breed scala aan producten. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met de strengste kwaliteitscontrolesystemen voor chocolade.

Sinds 2011 is het bedrijf onderdeel van de Halloren Group. Momenteel bestaat deze groep naast Steenland onder andere uit: Halloren Schokoladenfabrik AG, Delitzscher Schokoladenfabrik GmbH, Weibler Confiserie GmbH & Co. KG en Bouchard NV. Bovendien werken onze enthousiaste medewerkers hard om 100% tevredenheid te bieden.’’

Bron: Steenland Chocolate

Project

Voor Steenland Chocolate B.V. hebben wij twee monitoren geïnstalleerd inclusief Multi Narrowcasting. Wij hebben hiervoor twee professionele 65 inch LED schermen met een intern communicatiesysteem gemonteerd. Deze schermen kunnen 24 uur en 7 dagen per week draaien. Met Multi Narrowcasting kan Steenland er zodoende voor zorgen dat dezelfde content op beide schermen wordt weergegeven.

Met Multi Narrowcasting krijgt Steenland niet alleen de narrowcasting player, maar ontvangen zij tevens de softwarelicentie. Meerdere mensen kunnen tegelijkertijd werken met deze gebruiksvriendelijke software. Deze medewerkers kunnen ook afbeeldingen uploaden, templates aanpassen en zelf uitzendingen aanmaken. Hiervoor hoeft het personeel niet over specifieke grafische of technische kennis te beschikken. Het opzetten en programmeren van een dergelijke campagne is namelijk erg eenvoudig.

Tot slot krijgt Steenland ook een abonnement op onze hardwerkende teams. Ons team zorgt ervoor dat de software altijd blijft werken bij iedere update. Op deze wijze maken wij de software elke dag weer een stukje veiliger, beter en sneller. Ons team staat bovendien paraat om te helpen bij vragen.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige narrowcasting oplossing? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 050 5491662.