Tandartsenpraktijk Dentolive Leek

Over Tandheelkundig team Dentolive Leek

‘’Tandheelkundig team Dentolive is een tandartsenpraktijk in Leek. Van jong tot oud kunnen patiënten voor een breed scala aan services terecht, variërend van preventieve mondzorg tot uitgebreide gebitsrehabilitatie.

Vanzelfsprekend kan de patiënt eenmalig van tandartspraktijkdiensten gebruik maken zonder inschrijving. Bijvoorbeeld voor tanden bleken, gebitsbeschermers voor de sport, mondhygiëniste, second opinion.’’

Bron: Dentolive

Project

Dentolive was op zoek naar toegevoegde waarde voor de tandartsenpraktijk. Wij hebben dit met Multi Narrowcasting kunnen realiseren. Hierbij zorgen wij als BB Systems voor de installatie, onderhoud en het beheer.

Met Multi Narrowcasting krijgt de praktijk niet alleen de narrowcasting player, maar ook de software. Dentolive hoeft deze software niet zelf aan te schaffen, maar ontvangt hiervoor een licentie (SaaS). Deze software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen meerdere mensen in een aparte werkruimte aan een uitzending werken. De medewerkers hoeven hiervoor geen grafische of technische kennis te hebben. Bovendien is het opzetten en programmeren van campagnes erg eenvoudig.

Met deze software is de medewerker zelf de regisseur van de eigen zakelijke televisie. Narrowcasting kan bijvoorbeeld ook worden ingezet om de wachttijd te verzachten. Met narrowcasting kan er een beleving worden gecreëerd voor de patiënt. Denk bijvoorbeeld aan infotainment, advertenties of productvideo’s. Op deze wijze kan het verschil worden gemaakt en kan de Dentolive upselling cosmetische ingrepen voor een stralende lach realiseren.

Tot slot krijgt Dentolive ook een abonnement op onze hardwerkende teams. Ons team zorgt ervoor dat de software altijd blijft werken bij iedere update. Op deze wijze maken wij de software elke dag weer een stukje veiliger, beter en sneller. Ons team staat bovendien paraat om te helpen bij vragen.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige narrowcasting oplossing? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met ons via het contactformulier of bel ons op 050 5491662. Wij komen graag met u in contact!