TKP Pensioen Groningen

project audio tkp

Over TKP Pensioen

Een pensioenuitvoeringsorganisatie waar een pensioenfonds goed zit, dat is TKP. Zeker als het gaat om betrouwbaar en flexibel pensioenbeheer. TKP ondersteunt ruim 30 pensioenfondsen en zorgen zo voor de pensioenadministratie van zo’n 2,7 miljoen Nederlanders. TKP is een groeiende organisatie waar ook op technisch vlak veel gebeurd.

Project

BB Systems is totaalleverancier op vlak van audiovisuele middelen, maar ook voor de aanleg van passieve datanetwerken, camerasystemen en andere specifieke elektrotechnische installaties. BB Systems heeft alle vergaderruimten ingericht met audiovisuele apparatuur, diverse callcenters voorzien van monitoren en honderden werkplekken van data aansluitingen en allerlei andere voor TKP functionele installaties voorzien.

BB Systems ontzorgt deze opdrachtgever met totaaloplossingen voor technische vraagstukken. Ook werken wij hierin samen met andere technische dienstverleners.

Meer informatie?

Bent u ook opzoek naar een partner die u kan ontzorgen op technische vlak? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

 

Bronvermelding / fotografie: TKP Pensioen