Translink

translink-poortjes

Over Translink

‘’Translink is al 15 jaar de verbindende kracht achter de OV-chipkaart en verwerkt zo’n 2 miljard reizen (en bijbehorende financiële transacties) per jaar. En met de schat aan kennis, ervaring en data die zij daarmee hebben opgebouwd, werkt Translink met hart en ziel aan innovaties, zoals betalen met je bankpas of smartphone. Want zorgeloos op reis, dat wil toch iedereen!’’

Bron: Translink 

Project

Voor de vergaderruimte van Translink hebben wij de volledige levering en installatie van een geluidssysteem gerealiseerd. Voor de uitbreiding van het bestaande beamer systeem hebben wij twee inbouwluidsprekers gemonteerd. Deze luidsprekers geven een presentatie weer met zeer helder geluid. Deze luidsprekers zijn aangesloten op een miniversterker. De miniversterker is boven het systeemplafond geplaatst. Door middel van een Neets Echo knoppenpaneel voor de bronselectie en volume kan dit worden bediend.

Naast de uitbreiding van het beamer systeem hebben wij ook een wandgoot met een dubbele 230V wandcontactdoos, HDMI aansluiting en Neets controller geïnstalleerd. De kabels die bij de beamer horen zijn bovendien netjes weggewerkt. De lange HDMI kabel is in de goot gemonteerd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige geluidsinstallatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 050 5491662.

 

Bronvermelding / fotografie: Translink