Voetbalclub Fc. Grootegast

FC Grootegast Geluidsinstallatie BB

Geluidsinstallatie voetbalclub Fc. Grootegast

Voor de voetbalclub Fc. Grootegast, gelegen aan de Provincialeweg 141 in Doezum, hebben we een uitbreiding op het bestaande geluidssysteem mogen realiseren. De uitbreiding bestaat uit een meerzone geluidsinstallatie voor de buitenvelden van deze fusieclub.

Om aan de eisen vanuit het bestuur te kunnen voldoen is er gekozen voor een kwalitatief hoogwaardige oplossing, door het plaatsen van meerdere hoornluidsprekers ontstaat er een goede spreiding van het geluid over de twee voetbalvelden, zowel in spraak als in audio. Om de luidsprekers niet te veel te laten opvallen, zijn deze in dezelfde kleur als de gevel opgeleverd.

Een krachtige versterker zorgt ervoor dat er altijd voldoende vermogen beschikbaar is om het geluid met genoeg kracht door de luidsprekers weer te geven. De nieuwe apparatuur wordt gekoppeld aan de bestaande installatie. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de huidige microfoon. Met de reeds aanwezige mixer kan eenvoudig worden bepaald in welke zone het geluid van de microfoon en/of de radio weergegeven moet worden. Het is mogelijk om één enkele zone te selecteren, te switchen tussen zones, of alle zones te selecteren voor de weergave van het geluid. Kortom ook aan de flexibiliteit is gedacht.

Duurzaam circulair
De bestaande patchkast bleek niet groot genoeg voor de uitbreiding van de installatie. Om die reden hebben we ook een nieuwe luxe patchkast gemonteerd. De huidige patchkast is hierbij ingeruild. De gehele installatie is door BB Systems compleet geïnstalleerd en volledig gebruiksklaar opgeleverd.

Over Fc. Grootegast

De voetbalclub Fc. Grootegast is opgericht op 1 juli 1997. Het is een fusie van de twee voetbalverenigingen uit Grootegast, te weten GVB en Oranje’58.

Op de algemene ledenvergaderingen van beide voetbalclubs op vrijdag 6 december 1996 werd besloten om het seizoen 1997/1998 samen verder te gaan onder de naam Fc. Grootegast.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele geluidsinstallatie voor uw voetbalvereniging? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.