Werkplein Fivelingo

Over Werkplein Fivelingo

‘’Werkplein Fivelingo voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Fivelingo zet zich in voor een inclusieve arbeidsmarkt en helpt iedereen die kan werken met het vinden van werk of een opleiding. Bovendien werkt Fivelingo graag samen met werkgevers, sectorale organisaties en onderwijsinstellingen die kansen bieden aan werkzoekenden. In Appingedam worden opleidingsplekken, werkveiligheid en een zinvolle dagbesteding gefaciliteerd aan ongeveer 450 mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij voeren onder andere opdrachten uit voor overheden, bedrijven en particulieren in de regio. Tenslotte biedt Fivelingo inkomensondersteuning aan mensen met een laag inkomen.’’

Bron: Werkplein Fivelingo

Project

BB Systems heeft de opdrachtgever vanaf het begin geholpen bij het invullen van de vraagstelling. Er is een gedegen advies gegeven en BB Systems heeft dit turn-key opgeleverd.
Wij hebben voor de twee vestigingen in Delfzijl en één vestiging in Appingedam narrowcasting gerealiseerd. Zodoende hebben wij acht verschillende monitoren van 49 inch geplaatst inclusief een ingebouwde player. De monitoren zijn van zeer goede kwaliteit, zeer professioneel en zijn ook uitermate gebruiksvriendelijk. Middels een wandbeugel zijn de monitoren aan de wand bevestigd.

Narrowcasting kan gezien worden als de moderne vervanger voor de krant. Het is een flexibel systeem, waardoor de informatie op ieder moment van de dag automatisch, maar ook handmatig kan worden aangepast door de medewerkers. Hierbij kan Fivelingo bijvoorbeeld bezoekers welkom heten of een overzicht tonen van zaalreserveringen. Tevens is het ook mogelijk om door narrowcasting te adverteren door derden. Zo kunnen sponsoren van andere bedrijven bijvoorbeeld hun investering terugverdienen.

Een ander groot pluspunt van Multi Narrowcasting is dat iedere monitor zijn eigen content kan weergeven. Daarnaast heeft Fivelingo voor de software en service een abonnement ontvangen genaamd Multi Narrowcasting Online (SaaS). Narrowcasting is ook voor interne communicatie een uitstekend middel. Het is namelijk eenvoudig te bedienen en vorm te geven. Bovendien kan Fivelingo haar huisstijl hierin volledig integreren.

Tot slot heeft BB Systems een inhouse training verzorgd voor alle medewerkers die het nieuwe informatie kanaal van Werkplein Fivelingo beheren.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige narrowcasting oplossing? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.  Neem daarom contact op met ons via het contactformulier of bel ons op 050 5491662.