Zonnehuisgroep Noord

 

 

Over Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord is een robuuste en betrouwbare organisatie voor welzijn, wonen en zorg in het noordoostelijke en westelijk deel van de provincie Groningen. Ze bieden vanuit verschillende locaties in de regio een breed pakket aan zorg en diensten.

Project

Voor Zonnehuisgroep Noord heeft BB Systems voor de nieuwbouw in Zuidhorn alle audiovisuele installaties geleverd en geïnstalleerd.

Vergaderruimten
Diverse ruimten zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur zoals Panasonic projectoren, Casio LED beamers, elektrische projectieschermen en geavanceerde gebruiksvriendelijke besturingen.

Geluidsinstallatie en beeldinstallatie voor de Koepel ( kerk )
Voor de Koepel is er een professionele automatische geluidsinstallatie geïnstalleerd. Deze geluidsinstallatie wordt gebruikt voor kerkdiensten en presentaties. Ook is hier een Panasonic projector met een elektrisch projectiescherm geïnstalleerd. Diverse audio en video inprikpunten in combinatie met een handige besturing maken de installaties zeer gebruiksvriendelijk.

Geluidsinstallatie voor diverse ruimten
Voor diverse ruimten zoals een restaurant, grand café en recreatieruimten zijn er professionele geluidsinstallaties geleverd voor achtergrondmuziek en spraak. Deze installaties zijn uitgevoerd met witte inbouwluidsprekers die wegvallen in het interieurbeeld.
De audiomixers, draadloze microfoons en versterkers zijn afgewerkt in fraaie afsluitbare patchkasten met een glazen deur.

Ringleiding ( systemen )
Diverse ruimten zijn voorzien van een ringleiding voor slechthorenden.
In een zorginstelling zijn er altijd meer slechthorenden. Om ook deze groep mensen te betrekken bij de verschillende activiteiten is het belangrijk dat er een ringleidingsysteem gekoppeld is op de geluidsinstallatie.

Narrowcasting voor meerdere panden
Acht locaties zijn voorzien van narrowcasting. Met het geïnstalleerde narrowcastingsysteem kan er vanaf een computer waarop software is geïnstalleerd het gehele narrowcasting netwerk worden beheerd. Het systeem werkt door middel van mini computers/players waaraan een IP-adres wordt gekoppeld. Het narrowcastingsysteem draait op het interne netwerk en is dus niet afhankelijk van externe servers. Er zijn LED monitoren van LG toegepast voor een perfecte, maar ook energiezuinige weergave. Alle monitoren worden automatisch aan- en uitgeschakeld.

Studio
BB Systems heeft ook de volledige audiovisuele apparatuur voor de studio geïnstalleerd.
Deze studio wordt gebruikt voor het bewerken van video, geluid en het uitzenden van ( live ) tv.
Tevens zijn er diverse hoogwaardige bekabelingsystemen over UTP CAT6 toegepast.

Mobiele geluidsinstallaties en beeldinstallaties
BB Systems heeft een mobiele geluidsinstallatie geleverd voor mobiel gebruik inpandig en eventueel buiten. Deze geluidsinstallatie is een op maat gemaakte geluidsinstallatie met vier actieve luidsprekers en een rack met een mengpaneel, diverse microfoons en een cd/mp3-speler. Ook is er een verrijdbaar 55” touchscreen geleverd voor presentaties.

Televisies en home cinemasets
BB Systems heeft in tientallen diverse centrale woonkamers LG televisies en home cinemasets geleverd en geïnstalleerd.

Contact

BB Systems is een totaalleverancier in audiovisuele installaties en elektrotechniek.
Bent u ook op zoek naar een vaste partner op het gebied van audiovisuele installaties? BB Systems kan u van dienst zijn in nieuwe installaties maar ook het beheer, service en onderhoud aan bestaande audiovisuele installaties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!