ZuidOostZorg

Over ZuidOostZorg

ZuidOostZorg is een cluster van Friese zorginstellingen waar verdeeld over 14 locaties verschillende vormen van zorg wordt verleend, zoals verpleging, revalidatie, ouderen- en jongerenzorg en psychogeriatrie.

Project

In samenwerking met NORISK Facilitair heeft BB Systems alle audiovisuele installaties voor de nieuwbouw van ZuidOostZorg in Drachten gerealiseerd. Naast deze vestiging hebben we ook diverse werkzaamheden voor andere locaties verricht. De combinatie van een gedegen onderbouwing van het advies en een concurrerende prijsstelling was uiteindelijk doorslaggevend voor de keuze voor BB Systems en NORISK Facilitair.

De audiovisuele installaties bestaan onder andere uit de onderstaande onderdelen.

  • Meer dan 60 stuks LG Led televisies inclusief montage voor de appartementen en woonkamers.
  • Inrichting van alle vergaderruimten met audiovisuele apparatuur zoals; Led monitoren, touchscreens, beamers en projectieschermen.
  • Centrale omroepinstallatie circa. 80 luidsprekers.
  • Diverse geluidsinstallaties voor pleinen t.b.v. diverse activiteiten en presentaties.

Naast de inrichting van de appartementen met televisies en de begane grond met presentatie- apparatuur, werd een advies gevraagd voor de complete inrichting van het Vitaliteitsplein waarbij een “totale beleving” voorop stond. Het Vitaliteitsplein is een plein waar ouderen onder begeleiding in een motiverende omgeving kunnen sporten. Er is daarbij gekozen voor een in hoogte verstelbare truss constructie in combinatie met LED spots die een breed palet aan kleuren kunnen produceren. Hierdoor kunnen in deze ruimte verschillende sferen gecreëerd worden.

Meer informatie ?

Bent u ook op zoek naar audiovisuele installaties? Neem dan contact met ons op.

 

Bronvermelding / fotografie:  ZuidOostZorg