Promethean ActivPanel V5

Kent u de tijd nog van een schoolbord met krijt? Die tijd bestaat zo goed als niet meer. De jeugd van tegenwoordig groeit op in een digitale wereld. Om het de kinderen en de docent het zo makkelijk mogelijk te maken is daarom de Promethean Activpanel V5 op de markt gebracht. Op deze wijze kunnen leraren en studenten interactief samenwerken.

Wat is de ActivPanel V5?

Met de Award winnende ActivPanel V5 krijgt u toegang tot duizenden downloads uit een database van onderwijslessen. De V5 brengt u naar een enorme, steeds groter wordende wereld van educatieve applicaties, direct vanaf uw startscherm. U kunt makkelijk uw scherm delen, uw smartphone, tablets, Chromebooks en/of notebooks verbinden. Daarnaast kunt u diverse draadloze apparaten verbinden en beheren met de V5. Bovendien beschikt de V5 over een ingebouwde Wi-Fi Hot Spot. Het scherm is speciaal ontworpen voor klaslokalen, maar is ook geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld vergaderruimtes. Om de lessen interactief te maken kunt u de V5 met de Bluetooth-apparaten zoals keyboards, digitale sensoren en robots verbinden.

Er zijn vier verschillende V5 varianten(inclusief touchscreen), namelijk de Touch 86 inch met een 4K beeldscherm, de Touch 75 inch met een 4K of HD beeldscherm en tot slot de Touch 70 inch met een HD beeldscherm.

Touchtechniek

De grootste verandering ten opzichte van het ActivBoard is de touchtechniek. Zo herkent het InGlass Touch scherm het verschil tussen pen, vinger en handpalm. De V5 biedt u hierdoor een geweldige schrijfervaring. Bovendien herkent het InGlass Touch scherm uw handschrift, waardoor u met uw handpalm objecten kunt wissen. Het paneel is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf, omdat de touchtechniek achter de glasplaat zit. De V5 beschikt over een ingebouwde whiteboard software met de mogelijkheid om content te versturen of op te slaan.

Mogelijkheden

Tevens is de Promethean ActivPanel V5 gericht op de toekomst. Dit houdt in dat het product de volgende mogelijkheden heeft:
• HDMI poorten
• USB touch 3x
• OPS voorbereiding
• VGA
• Audio
• Eenvoudige upgrade
• Uitgebreide meerjarengarantie
• Uitstekende ROI

Meer informatie?

BB Systems levert touchscreens en digiborden voor zowel de zakelijke als educatieve markt. De touchscreens kunnen ook worden gebruikt bij rijscholen, in de bouw, zorgsector en in de sportbranche. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw project. Van ontwerp tot en met de realisatie kunnen wij u van dienst zijn in binnen en buitenland. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel naar 050 5491662.