Re-charge your business

Bosch dicentis re-charge your business
De noodzaak voor mensen om elkaar te ontmoeten en belangrijke onderwerpen bespreken verdwijnt niet tijdens een pandemie – het wordt zelfs nog belangrijker. Met de huidige COVID-19-situatie is het een uitdaging om aan de vereisten voor sociale afstand te voldoen en deze te behouden. Zitplaatsen voor vergaderingen moeten voldoen aan de richtlijnen voor sociale afstand; Vergaderingen met mensen die op afstand deelnemen zijn niet altijd mogelijk en niet altijd even efficiënt. Voor vergaderingen die flexibele stoelindelingen vereisen en waarbij ook deelnemers op afstand betrokken zijn, biedt het DICENTIS Draadloos conferentiesysteem de perfecte oplossing. Het optimaliseert de spraakverstaanbaarheid en koppelt eenvoudig met online communicatie-platforms van derden voor deelname op afstand.

Eenvoudig vergaderen op afstand met DICENTIS Draadloos conferentiesysteem

Het DICENTIS Draadloos conferentiesysteem biedt maximale flexibiliteit. Zo kunt u eenvoudig de stoelen in een bestaande vergaderruimte herschikken of zelfs de vergadering in een grotere ruimte (bijv. sporthal) faciliteren, zodat deelnemers afstand kunnen houden. Daarnaast zullen sommige deelnemers aan de vergadering, vanwege reis- en gezondheidsbeperkingen van COVID-19, ook op afstand moeten deelnemen aan vergaderingen via Skype, Teams, Zoom of vergelijkbare platforms. DICENTIS Draadloos kan eenvoudig worden gekoppeld aan toepassingen zoals deze, zodat deelnemers vanuit huis kunnen deelnemen aan de vergadering, terwijl deelnemers in de ruimte veilige afstanden tot elkaar kunnen bewaren. Voor vergaderingen die flexibele stoelindelingen vereisen en waarbij ook deelnemers op afstand betrokken zijn, biedt het DICENTIS Draadloos conferentiesysteem de perfecte oplossing.

Toekomstbestendig

• Verhoogde hygiëne dankzij de High-Directive microfoon, welke zeer goed in staat is om het geluid van de spreker op te vangen, zelfs wanneer deze verder weg zit van de microfoon. Hierdoor wordt het risico van mondelinge overdracht verder verminderd. Ook kunnen de touchscreen discussieposten op eenvoudige wijze effectief gedesinfecteerd worden.*
• Uitstekende audio zonder interferentie dankzij slim draadloos beheer.
• Toekomstbestendig touch-screen discussieposten met middels licenties uitbreidbare functies (bijv. stemmen).
• Eenvoudig batterijbeheer met een gebruiksduur tot 24 uur na volledig opladen.

Stap nu over!

Profiteer nu tijdens een beperkte periode, van 1 juni tot 31 augustus 2020, van een aantrekkelijk actieaanbod om uw vergaderefficiëntie tijdens deze uitdagende tijden te vergemakkelijken. Tijdens de aanbiedingsperiode bij het bestellen van een DICENTIS Draadloos conferentiesysteem met touchscreen discussieposten inclusief accu’s en laders, worden de DICENTIS accu’s en DICENTIS laders gratis geleverd.

Neem voor meer informatie contact met ons op 050 5491662.

Meer informatie

Productinformatie Bosch Dicentis 
Promo Bosch DICENTIS – voorwaarden

* Voor een hygiënische reiniging van de Bosch-conferentieapparaten, inclusief onze apparaten met touchscreen, raden we het gebruik van reinigingsdoekjes voor alcohol aan (tot 90% isopropylalcohol).