Rondleidingsystemen

rondleidingsystemen

Rondleidingsystemen – Tour Guide

Een tour guide systeem is een twee weg communicatiesysteem, en geeft u de mogelijkheid om te luisteren, reageren en discussiëren. Het systeem bestaat uit meerdere componenten, namelijk een zender, een ontvanger en een accuoplader (battery charger).

Een tourguidesysteem is ook bekend als:

  • Rondleidingsysteem/ rondleidingsystemen
  • Rondleidingset
  • Fluisterset / tolkenset / simultaan vertalen

Het Tour guide systeem maakt gebruik van een betrouwbare storingsvrije frequentie, namelijk: 1,9 ghz frequentie ipv 2,4 ghz. Data wordt via een veilige frequentie versleuteld verzonden. En voldoet hiermee volledig aan de AVG-richtlijnen.

Het rondleidingsysteem is breed inzetbaar en biedt een complete Tour guide oplossing voor het rondleiden van kleine tot grote groepen. Dit kan zowel binnen, waar het bereik 100 meter is, en buiten, waar het bereik zelfs wordt vergroot tot 150 meter. De apparaten zijn compact van formaat, licht van gewicht en daardoor comfortabel om te gebruiken. Met de synchronisatiemodule is het mogelijk om zeer eenvoudig alle ontvangers te synchroniseren op een ander kanaal, als bijvoorbeeld de situatie zich voordoet dat er twee groepen rondgeleid moeten worden. Het synchroniseren vindt plaats in het oplaadstation, dat tevens wordt gebruikt als opbergbox voor de losse zenders en ontvangers.

Toepassingen rondleidingsystemen

Het Tour guide systeem kunt u op verschillende manieren toepassen om de spraakverstaanbaarheid te verhogen, daarom ziet u deze oplossing dan ook vaak in Galerijen, musea (audiotour), tijdens stadswandelingen, op rondleidingen in gebiedsontwikkeling, fabrieken en beurzen.

Lease as a service

Veel bedrijven kennen het Software as a Servicemodel. Dit is ook toepasbaar op Audiovisuele en IT middelen. Wij zien dit als een totaaloplossing en alles in één contract inclusief service en onderhoud, eventueel in combinatie met andere parameters. Naast het kopen of huren van een rondleidingsysteem is het nu ook mogelijk om het systeem te leasen. Een flexibele en schaalbare oplossing waarbij een organisatie kan groeien met de middelen die nodig zijn.

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van rondleidingsystemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.