Room Management – voorkom dubbele boeking

evoko_liso_banner BB Systems

Te weinig vierkante meters en/of een schommelende bezetting van de vierkante meters die wél beschikbaar zijn. Hier hebben de meeste organisaties mee te maken. Hoe plan ik mijn vergader- en presentatieruimtes zo efficiënt mogelijk in. Vaak hebben we per ruimte te maken met diverse faciliteiten zoals die aanwezig zijn in een specifieke ruimte.

BB Systems adviseert u graag over de mogelijkheden van Room Management Systemen. Zo creëren we voor u de een optimale bezettingsgraad van deze ruimtes en verzamelen we tegelijkertijd belangrijke data voor gebruikersanalyses en het efficiënter gebruik van de diverse ruimtes (o.a. vergaderruimte, presentatieruimte, flexplekken).

Evoko Liso

Met de Evoko Liso kunt u eenvoudig vanuit uw agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte boeken. Daarbij is alle informatie over de ruimtes beschikbaar. Denk aan formaat, aanwezige apparatuur (beamers, white boards, videoconferentie, audio installatie etc.) en de bijhorende status.

Zo kan voor iedere vergadering eenvoudig de ruimte gevonden worden die aansluit op de vergaderbehoefte van dat moment. De Liso is voorzien van een slimme analyse functionaliteit waardoor een volledig inzicht in het gebruik van de ruimtes kan worden verkregen. Vergaderpatronen kunnen worden achterhaald en faciliteiten hierop aangepast worden.

Door een open API is het eenvoudig om met andere systemen of software te communiceren. Daarnaast zijn er geen plug-ins nodig of software om te leren. De installatie is daardoor zeer eenvoudig uit te voeren. Uiteraard kunnen wij van BB Systems u hiermee ontzorgen en het systeem volledig werkend aan u opleveren en waar nodig van een aanvullende training / instructie voorzien. Wij zorgen voor een vlekkeloze integratie uw infrastructuur geheel in overleg met uw ICT specialisten. Zo is er ook de mogelijkheid het Evoko Liso Systeem aan uw Gebouwen Beheer Systeem te koppelen en zo uw overzicht centraal te kunnen organiseren en monitoren.

Room Management as a Service

Veel bedrijven kennen het Software as a Service model. Dit is ook toepasbaar op reserveringssystemen. BB Systems helpt u met het leasen van de eenmalige investering of kijken verder vooruit naar een meerjarenprogramma om uw apparatuur en installaties up to date te houden. Wij helpen bedrijven en instellingen met het vinden, kiezen en inrichten van de juiste leasevorm. Ook beoordelen en vernieuwen wij bestaande leases. Of het nu om een groot of klein project gaat, wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen over uw mogelijkheden? BB Systems adviseert u graag bij het vinden van de juiste oplossing!