Barco XMS Edge

Barco XMS Edge

De Barco XMS Edge maakt een veilige servergateway mogelijk naar het XMS Cloud Management Platform en biedt meer mogelijkheden voor IT-managers die eigenaar zijn van grotere Clickshare installaties en / of WePresent draadloze vergaderoplossingen. Gebruiksvriendelijk apparaat beheer, een eenvoudige gebruikerservaring en handige analyses om de digitale werkplek te besturen zijn slecht enkele highlights.

Voor grotere installaties is het een uitdaging om apparaten op afstand eenvoudig te onderhouden, te beheren en te bewaken. We zien vaak dat apparaten zijn verdeeld over verschillende gebouwen en locaties, dankzij het XMS Cloud Management Platform van Barco wordt deze uitdaging perfect aangepakt.

Om toegang te krijgen tot dat XMS Cloud Management Platform, moet een gateway worden geïnstalleerd in de IT-netwerken van het bedrijf. Daarom bieden we de XMS Edge, een hardware apparaat als enkele toegangspoort tot de Cloud en de XMS Virtual Edge , een gratis softwaredownload (OVA-bestand).

XMS edge cloud

Unbox, verbinden en gaan

De krachtige XMS Edge helpt u tijd te besparen, zodat u zich kunt concentreren op zaken die er echt toe doen als IT-manager. De configuratie van deze vooraf geïnstalleerde beheerserver is eenvoudig. U hoeft alleen de server uit te schakelen, deze op uw netwerk aan te sluiten en de configuratie te starten. Krijg de centrale beheeroplossing in een mum van tijd up and running. Barco XMS Edge is een enterprise-grade appliance die ClickShare en WePresent fleet management host.

XMS Edge verbindt de on premise-apparaten met het XMS Cloud Management Platform, waardoor externe toegang en bediening vanaf elke locatie mogelijk is, met de hoogst mogelijke veiligheid. Krijg toegang tot uw live cloud-dashboard voor de status en bewaking van al uw aangesloten apparaten, onderhoud en probleemoplossing en analyse. Systeembeheerders, integrators en managed service providers (of iedereen die toegang heeft gekregen) kunnen genieten van onbeperkte flexibiliteit en verbeterde servicemogelijkheden.

Als apparaatbeheer via onze cloudoplossing niet mogelijk is, is er de mogelijkheid om XMS Edge te gebruiken als een lokaal beheerknooppunt. Er is slechts een deel van de functionaliteiten beschikbaar voor dit on premise management. De analyses en rapporten zijn niet beschikbaar wanneer alleen met XMS Edge wordt gewerkt. Als u liever werkt met een softwarematige gateway naar het XMS Cloud Management Platform, verken dan onze XMS Virtual Edge .

De XMS Edge samengevat

• Installatie op locatie
• Eenvoudige configuratiewizard
• Enkele toegang tot XMS Cloud Management Platform
• Veilige en eenvoudige integratie in bestaande IT-netwerken
• Soepel beheer van ClickShare en WePresent-eenheden in het bedrijfsnetwerk
• Betrouwbaar enterprise-platform, ontworpen voor 24/7 gebruik

Authorized Barco Reseller

BB Systems is authorized Barco Reseller , u kunt bij ons terecht voor het gehele Barco assortiment. Als erkend Barco dealer zijn wij getraind om u te kunnen voorzien van het juiste advies, maar ook het gebruik en het instellen van de apparatuur.

Specificaties

Dimensies
Afmetingen (hxbxd) 60 mm x 190 mm x 190 mm
Afmetingen (verpakt) 230 mm x 260 mm x 308 mm
Gewicht Apparaat: 2,2
kg voeding: 0,7 kg
Verpakt gewicht 4.5kg
 

Algemene specificaties

Besturingssysteem Linux
Hardware-configuraties Intel Core i5, 7e generatie
8 GB RAM
128 GB Industriële SSD
Wisselstroom Ingang: 100 – 240Vac, 2A, 50-60Hz
Energieverbruik 83W (standaard)
92W (max); 109 W (<10 sec)
Warmtedissipatie 283 BTU / h
Geluidsniveau (@ 20 ° C – 68 ° F) 32 dB (A)
MTBF 47478h
Bedrijfsomstandigheden 0 ° C – 40 ° C, tot 80% vochtigheid, niet-condenserend
Pakketinhoud ·         1x P110-server

·         1x voeding

·         1x Regio-specifieke netsnoer

·         1x Bevestigingsbeugelset

·         1x verticale standaard

Accessoires VESA-set (R9811098)
Rackmontage (R9811099)

Interesse?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding voor u!