Barco XMS Virtual Edge

De Barco XMS Virtual Edge maakt een veilige softwaregateway mogelijk naar het XMS Cloud Management Platform en biedt meer mogelijkheden voor IT-managers die eigenaar zijn van grotere Clickshare installaties en / of WePresent draadloze vergaderoplossingen. Gebruiksvriendelijk apparaat beheer, een eenvoudige gebruikerservaring en handige analyses om de digitale werkplek te besturen zijn slecht enkele highlights.

Voor grotere installaties is het een uitdaging om apparaten op afstand eenvoudig te onderhouden, te beheren en te bewaken. We zien vaak dat apparaten zijn verdeeld over verschillende gebouwen en locaties, dankzij het XMS Cloud Management Platform van Barco wordt deze uitdaging perfect aangepakt.

Om toegang te krijgen tot dat XMS Cloud Management Platform, moet een gateway worden geïnstalleerd in de IT-netwerken van het bedrijf. Daarom bieden we de XMS Virtual Edge , een gratis softwaredownload (OVA-bestand) en de XMS Edge , een hardware apparaat als enige toegangspoort tot de Cloud.

XMS edge cloud
Snel en veilig

XMS Virtual Edge helpt u tijd te besparen, zodat u zich kunt concentreren op zaken die er echt toe doen als IT-manager. De set-up van de software is eenvoudig. U downloadt het OVA-bestand en start de configuratie. In een mum van tijd is de centrale beheeroplossing up and running.

Als u liever werkt met een hardware matige gateway naar het XMS Cloud Management Platform, verken dan de Barco XMS Edge. De XMS Virtual Edge ondersteunt momenteel alleen de Oracle VirtualBox-hypervisor. VMware en Hyper-V volgen later.

De XMS Virtual Edge samengevat

• Gratis software-oplossing
• Enkele toegang tot XMS Cloud Management Platform
• Veilige en eenvoudige integratie in bestaande IT-netwerken
• Soepel beheer van ClickShare en WePresent-eenheden in het bedrijfsnetwerk
• Betrouwbaar enterprise-platform, ontworpen voor 24/7 gebruik

Authorized Barco Reseller

BB Systems is authorized Barco Reseller , u kunt bij ons terecht voor het gehele Barco assortiment. Als erkend Barco dealer zijn wij getraind om u te kunnen voorzien van het juiste advies, maar ook het gebruik en het instellen van de apparatuur.

Interesse?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding voor u!