Catchbox, catch me if you can!

catchbox_throwable-mic-bbsystems

Tijdens presentaties schieten bestaande microfoons tekort, vinden de CatchBox bedenkers. Met de Catchbox willen de makers interactie en enthousiasme oproepen bij het publiek, dialoog in plaats van eenrichtingsverkeer. Het gevoel van interactie wordt versterkt doordat deze microfoon zich leent voor een snelle verplaatsing door de lucht. Dat houdt in dat er geen handheld-microfoon meer hoeft te worden doorgegeven, maar dat er gegooid kan worden met de CatchBox. Met de kleurrijke kubus betrek je op een speelse manier je publiek, maak je de conversatie sneller, boeiender en bovendien leuker.

catchbox_personaliseerbaar

CatchBox is standaard verkrijgbaar in de blauw, groen en oranje. Wilt u graag uw eigen draai aan de box geven? Dat kan ook. U kunt namelijk uw eigen kleur kiezen, bijvoorbeeld uw lievelingskleur of de kleur van uw huisstijl. Het is zelfs mogelijk om uw eigen logo op de CatchBox te laten bedrukken. Wilt u meer weten over het personaliseren van een CatchBox? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvend ontwerp!

De CatchBox is dankzij de gebruikte materialen extreem licht, duurzaam en is voorzien van een vuilafstotende teflon laag. De laag is ook antibacterieel. De CatchBox is verkrijgbaar in een Lite uitvoering, een Mod uitvoering en een Plus uitvoering.

varianten catchbox

 

Behoefte aan een interactieve vergadering of bijeenkomst? Dan is de CatchBox de juiste oplossing en vanaf heden verkrijgbaar bij BB Systems! Lees hier meer over de CatchBox.