Catchbox

catchbox product overzicht

Behoefte aan een interactieve vergadering of bijeenkomst? Dan is de CatchBox de juiste oplossing. Er zijn namelijk maar weinig mensen die het fijn vinden om met een microfoon te spreken voor een grote groep. Met behulp van de CatchBox wordt deze angst voor een groot gedeelte weggenomen. Met de CatchBox kan er namelijk op een ontspannen, leuke en spelende manier met elkaar gecommuniceerd worden.

Wat is CatchBox?

Zoals de naam eigenlijk al verklapt is de CatchBox een draadloze microfoon in een kubusvormachtige doos die gevangen kan worden. De box is namelijk gemaakt van een zachte stof en kan daardoor naar elkaar toe gegooid worden. Een groot voordeel voor de spreker is dat diegene niet meer naar de spreker hoeft toe te lopen. Door middel van het gooien van de box kunt u diegene snel en makkelijk aan het woord laten. Op deze manier worden opmerkingen, vragen en discussies veel spontaner, dan wanneer iemand een speech geeft middels een handheld-microfoon. De CatchBox is ideaal wanneer u interactie wilt tussen het publiek.

De box is niet alleen goed te gebruiken tijdens presentaties of meetings, maar ook voor bruiloften, brainstormsessies, workshops en colleges is de CatchBox een goede toevoeging. Het zorgt ervoor dat iedereen bij de les blijft. De Catchbox is bekroond met een Red Dot Design Award.

Verkrijgbaar in drie varianten

varianten catchbox

CatchBox Mod (Pro)
De microfoon oplossing voor grote evenementen. Met de Catchbox module kan een professionele ontvanger worden omgetoverd tot een complete CatchBox. Deze module is zo ontworpen dat het compatible is met ontvangers van AKG, Sennheiser en Shure. De CatchBox Module wordt geleverd exclusief ontvanger.

CatchBox Lite
De CatchBox Lite is de variant die compleet wordt geleverd met ontvanger, zender en de gekleurde hoes. Er kan gekozen worden voor drie verschillende kleuren: oranje, blauw of groen. Deze variant is direct te gebruiken door plug and play en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Het enige wat u dient te doen is de ontvanger aan te sluiten op de geluidsinstallatie.

CatchBox Plus
De Catchbox Plus is een compleet draadloos microfoonsysteem met een groter bereik en een oplaadbare Li-ion-batterij voor zowel grote als kleine evenementen.

Personaliseerbaar

Wilt u graag uw eigen draai aan de box geven? Dat kan ook. De basiskleur van de hoes kan in iedere kleur worden aangepast, bijvoorbeeld de kleur van uw huisstijl of uw lievelingskleur. Het is zelfs mogelijk om uw eigen logo op de CatchBox te laten bedrukken. Wilt u meer weten over de het personaliseren van een CatchBox, neem vandaag nog contact op met een van onze accountmanagers.

catchbox_throwable-mic-bbsystems

Kenmerken

  • Professioneel geluid
  • Licht & Zacht
  • Vuilafstotend
  • Magnetisch slot
  • Actieve Automute
  • Personaliseerbaar

Productcatalogus

Brochure

Video

Meer informatie?

Wij adviseren u graag merk onafhankelijk over de mogelijkheden voor geluidstoepassingen binnen uw bedrijf. Wij zijn nationaal en internationaal werkzaam. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan.