Intelligence, open source & ………. – ISE 2019 – Deel 2

SHARP Windows collabration scherm

Sharp onthult zijn eerst Windows Collaboration Display: “Het 70 inch grote 4K-scherm is bedoeld om de kwaliteit van vergaderingen te verbeteren en zo samenwerking te bevorderen binnen zowel enterprise als mkb”. De Sharp WCD is verkrijgbaar vanaf het voorjaar 2019.

QSC Q-SYS brengt audio, video , IT en besturing samen in een open platform.
Op de ISE2019 praat QSC ons bij over de nieuwe functies binnen het QSC Q-SYS platform. Het Q-SYS platform is vanaf scratch opgebouwd, het IT-vriendelijk ecosysteem is gebaseerd op open source software. Het maakt op unieke wijze gebruik van de kracht van Intel, de bedrijfszekerheid van een Linux-besturingssysteem en de kracht van professionele netwerkstandaarden.

Deze IT-gecentreerde professionele aanpak stelt QSC in staat om het Q-SYS-platform gemakkelijk te migreren naar andere Intel-platforms, omdat ze nieuwe, snellere chipsets en andere standaard hardware introduceren. Dankzij het gebruik van IT-standaardprotocollen is het Q-SYS Platform uitbreidbaar voor IT-functies en platforms en hierdoor toekomstbestendig.

De Q-Sys oplossing is audio en te hanteren met Analoge en digitale audio via Q-SYS |/0 randapparatuur, AES67-apparaten, Edge-netwerkondersteuning voor Dante, AVB en CobraNet en AEC-verwerking en EQ-mogelijkheden.

Diefstal vertragende Tabletbehuizing
De universele TabLock®-behuizing van Vogel’s Professional is ontwikkeld voor bescherming van de tablet terwijl het touchscreen gewoon gebruikt kan blijven. Dankzij het gangbare ontwerp is de Universele Tablock geschikt voor iPads, Galaxy Tabs en elke andere tablet. De diefstal vertragende tabletbehuizing is in verschillende opties beschikbaar, voor vloeroplossingen, wandoplossingen en bureau oplossingen. U kunt de Tablock behuizing naar uw bedrijf customizen. U kunt uw logo toevoegen, kleur aanpassen, custom design of zelfs een kleur uitkiezen en uw logo toevoegen.

diefstal vertragende tablet behuizing

Basalte Ellie, een smart home wonder waarmee je eenvoudig verlichting, gordijnen, klimaat, ventilatie, zonwering, geluid en meer kunt bedienen. Ellie is de centrale bediening van je volledige domotica systeem. Het on-wall touchscreen heeft een slank design en is voorzien van een 5.5″ OLED full HD. Ellie is aanstuurbaar via touch en dankzij de Amazon Alexa besturing is het touchscreen ook met je stem te bedienen. Ellie is te integreren met Basalte Home, KNX visualisatie.

KNX is een wereldwijde standaard en de internationale oplossing voor hoogwaardige slimme woningen. KNX biedt meerdere ontwerpopties en een uniek assortiment producten. Hiermee kun je je eigen slimme woning creëren dat aansluit bij je wensen, KNX kan ook toegepast worden in zakelijke omgevingen.

controllers Interfaces

T(I)M
We maken kennis met TIM van Clockaudio, een Tracking intelligent Microphone (Tim 1000). Deze microfooninnovatie is verkrijgbaar in twee modellen en beschikt o.a. over Adaptative Proximity Technology, PoE en ondersteund Dante en AES67.

Bluetooth®-technologie
De BluePOD ™ -systemen van Williams AV zijn klaar om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van audio- en videoconferenties met de innovatieve integratie van Bluetooth®-technologie.

Low Profile Grensvlakmicrofoons
De CBL- grensvlakmicrofoons uit de AKG Serie zijn eenvoudig te installeren en beschikken over intuïtieve gebruikersbedieningen. De nieuwe CBL-serie bestaat uit low-profile grensvlakmicrofoons, in een dubbele en driedubbele microfoondekking. De CBL201 en CBL301 beschikken over slimme opties voor o.a. praten/ dempen en zijn geschikt voor kritische toepassingen, waaronder vergaderruimten en vergaderruimtes.

Creëer een perfecte Huddle Rooms
Ook in de kleinere vergaderruimtes deel je snel en eenvoudig content. Met de ClickShare-app kan iedereen verbinding maken met het presentatiesysteem en eenvoudig inhoud delen. Speciaal ontwikkeld voor Huddle Rooms: Barco ClickShare CS-100 Huddle.

Creëer een perfecte huddle room

Scandinavisch design
De Bang & Olufsen Beoplay A9 past in uw interieur als een mooi meubelstuk, een luidspreker die iedereen mag zien. De Beoplay A9 beschikt over een kwalitatief hoogwaardig geluid en is bovenal duurzaam. Natuurlijk hout, lichtgewicht aluminium materialen en Kvadrat designstof. De Beoplay A9 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en compatibel met de Bang & Olufsen app.B&O Beoplay A9 - Bronze collection

Draagbare laserprojectoren
’s Werelds kleinste draagbare laserprojectoren worden geïntroduceerd door Panasonic. Deze nieuwe serie van draagbare lcd-laserprojectoren hebben een helderheid van maar liefst 4500 tot 6000 lumen. Met een verbazingwekkend gewicht van 7,2 kg dat Panasonic nu de lichtste maakt in hun soort. De draagbare VMZ60 en de VMZ50-series zijn verkrijgbaar vanaf maart 2019 (VMZ50) en juni 2019 (VMZ60).

Panasonic showstopper
En ook dit jaar delen we graag de showstopper van Panasonic

In het derde en tevens laatste deel van onze ISE2019 blog vertellen we over spectaculaire displays en revolutionaire kijkervaringen.

Kom in contact

Wenst u inhoudelijk meer informatie over bovenstaande oplossingen/ producten, of bent u benieuwd naar trends voor uw branche? Neem contact met ons op, wij zullen u enthousiasmeren.