Crystal LED, OLED Falls en The Wall – ISE 2019 – Deel 3

Het derde en tevens laatste deel van onze ISE2019 blog. Spectaculaire displays, revolutionaire kijkervaringen, maak kennis met de nieuwe generatie displays.

Crystal LED
Op de stand van Sony laten we ons meeslepen in een wereld die is gebaseerd op samenwerken, communiceren, inspireren, innoveren en beleving. We maken kennis met het grootste Sony Crystal LED-displaysysteem, ooit getoond in Europa. Een 8K x 4K Crystal LED scherm met een kijkhoek van 180 graden en bezelloze technologie.

Elke energiezuinige ZRD-1-module heeft een randloos ontwerp, waardoor meerdere panelen naadloos kunnen worden betegeld om supergrote beeldschermen te maken. Het contrast heeft een oppervlak van neer dan 99% zwart, dat is dus meer dan 1.000.000: 1. Met 10-bits kleurdiepte, breed kleurengamma (140% van sRGB) en een maximale snelheid van 120 frames per seconde biedt het Crystal LED-weergavesysteem verbluffende beelden. Met een helderheid tot 1000 cd / m2 (1000 nits) kan het systeem gebruikt worden in zowel lichte als donkere omgevingen.

Op het levensgrote display zien we de mooiste beelden voorbij komen, van Carnaval in Rio tot de prachtige onderwaterwereld op de Caribbean.

OLED Falls
Bij de hoofdingang van LG worden we verwelkomt door de LG OLED Falls. De videodemo’s van onder andere een bos, gletsjer, waterval en sneeuwstorm vormen een unieke ervaring van natuurlijke schoonheid.

Er is gebruik gemaakt van 88 flexibele OLED Open Frame-displays. De signage is voorzien van displays met een curve tot 1.000R voor het omringen van verschillende oppervlakken, perfect voor business-to-business toepassingen die een op maat gemaakte aanpak vereisen.

The Wall
Up-scaling visuele innovatie zonder beperkingen, een intuïtieve resolutie-naar-scherm aanpassing van de grootte aangedreven door de Quantum Processor Modular geeft je een perfect beeld van de werkelijkheid in elke grootte voor een absoluut meeslepende ervaring.

Samsung the Wall was op de ISE te bewonderen in 6K. Dankzij een modulair design is een upgrade tot 8K mogelijk. Combineer dat met de revolutionaire pixel pitch van 0,8 mm en je snapt meteen waarom The Wall zoveel aandacht trekt.

Daarnaast zorgt het MicroLED panel samen met een ultra-low reflection coating voor fantastische kleuren die ondersteund worden in HDR10+. Dit zorgt voor een zwart beeld dat ook écht zwart is. Dankzij de modulaire opbouw is The Wall configureerbaar en aanpasbaar in verschillende grootten en verhoudingen van 73 “tot 292”. Dankzij het slanke, omlijstingloze ontwerp kan het scherm subtiel in de omgeving worden geïntegreerd. De Ambient-modus maakt aanpassing van het display mogelijk door verschillende inhoud zoals foto’s en kunst te demonstreren en de achtergrond aan te passen aan de omgeving. Een aanpasbaar decorkader maakt het mogelijk om het display er vanuit elke hoek elegant en geavanceerd uit te laten zien, passend bij elke luxe ruimte.

Foto impressie ISE 2019

Zoveel te zien, zoveel te beleven. Op naar 2020, de allerlaatste editie in Amsterdam. We zien u graag.

Lees ook >