LG OLED TV

LG_OLED_TV_4K

Wilt u een moderne, stijlvolle en/of dubbelzijdige eye-catcher? Dan heeft LG met haar OLED-displays het ideale product voor u! Deze OLED-displays zijn flinterdun, leveren diepe zwartwaarden en hebben bovendien een verbeterde kleurenreproductie. Met de OLED TV’s van LG beschikt u over 4K beeldkwaliteit (3840 × 2160) die bij een vorige generatie TV’s onwaarschijnlijk was. Door een brede kijkhoek kunnen gebruikers het scherm vrijwel op iedere wenselijke plek plaatsen.

Perfect beeld

De OLED TV’s van LG beschikken over een perfect diep zwart beeld middels een oneindig contrast. Dit oneindige contrast en diepe zwarte beeld komt doordat de zelf belichte pixels volledig worden uitgeschakeld. De OLED beeldschermen hebben tevens geen lichtbloeding.

Ook de kleuren komen prachtig tot leven door de zelf verlichte pixels. De kleurenreproductie is stabiel en buitengewoon nauwkeurig. Met de OLED-technologie biedt LG namelijk een contrastratio aan van 100.000:1. De LG OLED TV’s bieden meer dan een miljard levendige kleuren, gegenereerd door een 10-bits paneel.

De LG OLED TV’s zorgen bovendien voor heldere, duidelijke bewegingen en snellere responstijden. De beeldreactietijd is maar liefst 5.000 keer sneller dan bij standaard schermen. Deze reactietijd heeft geen invloed op het beeld; dit blijft volkomen helder en zonder vervaging. De TV’s worden ondersteund door zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos®. Hiermee zijn de OLED TV’s de eerste in zijn soort en wordt er een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit gerealiseerd.

In combinatie met narrowcasting

De LG OLED schermen zijn voor narrowcasting een uitstekende optie. Narrowcasting is het door middel van beeldschermen benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. Het is de bedoeling dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger. Met de OLED displays van LG kunt u met narrowcasting op een moderne en eenvoudige manier uw doelgroep bereiken. Voor meer informatie over narrowcasting kunt u hier klikken.

Dubbelzijdig scherm

LG beschikt ook over dubbelzijdige OLED schermen. Met deze multimedia ervaring in Full HD (1920 x 1980) is er de mogelijkheid om met een eenvoudige druk op de knop van de afstandsbediening de inhoud aan elke kant van het scherm te wisselen en te spiegelen. Zo kan het bovenstaande onderwerp narrowcasting ook uitstekend worden toegepast. Zo kunt u bijvoorbeeld content afspelen op zowel de voor- als achterzijde. Beide displays kunnen als informatiescherm dienen, maar kunnen ook worden toegepast als entertainment, decoratie, sfeerverhoging of bijvoorbeeld als onderdeel van een tentoonstelling.

Als totaalleverancier en installateur kunnen wij u van dienst zijn met prachtige oplossingen van deze tijd! Door samen te werken met strategische partners kunnen wij u de beste oplossingen bieden.