Narrowcasting

Narrowcasting Reset

Narrowcasting is het door middel van beeldschermen benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. Het is de bedoeling dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger. Deze mooie vorm van communicatie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

BB Systems biedt voor elke markt de perfecte oplossing voor narrowcasting. Een eigen TV kanaal, eenvoudig in gebruik en beheer, krachtig als medium. Of het nu gaat om interne communicatie met uw medewerkers, het stimuleren van aankopen, of het digitaal aansturen van menuborden, met onze narrowcasting doet u dit zelf, snel en eenvoudig. Voor een eenvoudig systeem met een enkele monitor tot een winkelketen kunnen wij u van dienst zijn.

Multi Narrowcasting

Met ons pakket Multi Narrowcasting bieden we een professionele oplossing voor bedrijven, instellingen, overheid, verenigingen, sportscholen, horeca, scholen, wachtruimten, retail, winkelketen, tandartspraktijken, automotive branche en tal van andere locaties en toepassingen. Multi Narrowcasting biedt alles wat u nodig heeft voor het eenvoudig online samenstellen van uw eigen uitzendingen. Met behulp van handige aanpasbare templates (ook sjablonen genoemd) kunt u snel en zonder kennis van grafische software, indrukwekkende pakkende content creëren.

High end oplossingen

Onze Multi Narrowcasting oplossing maakt gebruik van een bewezen platform om snel en eenvoudig uitzendingen online te beheren. Deze applicatie is de afgelopen tien jaar doorontwikkeld tot een hoogwaardige software tool. Organisaties kiezen voor dit krachtige platform vanwege een breed pakket aan slimme functionaliteiten, uitgebreide workflow en het gemak van content management. Deze oplossing is high end en kent alle functionaliteiten die veel gebruikt worden. Voor Multi Narrowcasting kan er door onze partner content op maat gemaakt worden. Met ruim veertien jaar ervaring en het voorrecht om met (inter- )nationale top merken te mogen werken, maakt dit deze content studio een expertise center. Voor meer informatie kunt u ook kijken op multinarrowcasting.nl.

Maatwerk

In onze maatwerk oplossing kunnen we gebruik maken van diverse platformen en kunnen we onafhankelijk voor u de beste narrowcasting oplossing realiseren. Of het nu gaat om een systeem op uw eigen server of een narrowcastingplatform in de cloud, bijna alles is mogelijk. Hierbij kunt u ook denken aan koppelingen met Planon, Outlook, gebouwbeheersystemen, reserveringssystemen en tal van andere oplossingen.

Graag laten we u de uitgebreide mogelijkheden zien in een demo!

Hardware, installatie en projectmanagement

Uiteraard verzorgen we niet alleen de software en content voor narrowcasting maar ook de benodigde hardware. Van de monitoren tot de beugels wij leveren en installeren alles turn-key.
Uiteraard zorgen we voor een degelijk projectmanagement en zullen we de gebruikers instrueren en waar nodig opleiden.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een vorm van narrowcasting en zoekt u een betrouwbare partner?
Neem dan vandaag nog contact met ons op of kijk voor meer informatie op www.multinarrowcasting.nl.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor