Nog eenmaal…, op Nederlandse bodem

De Integrated Systems Europe (ISE) 2020

Een memorabele editie, met LG als grootste afwezige in reactie op het Coronavirus. Ook Storm Ciara belemmerd menig bezoeker tot een bezoek aan de ISE, vertraagde en geannuleerde vluchten maken het event tot een rustige start.

Vanuit BB Systems zijn we de gehele week aanwezig, overdag maken we kennis met nieuwe producten, kletsen we bij met collega’s en AV partners, volgen we trainingen, workshops, demonstraties en aanschouwen we diverse shows. Na een drukke beursdag vertrekken we weer richting onze werkvilla onder de rook van Amsterdam en delen we kennis en ervaring, vertellen en treffen we voorbereidingen voor de dag van morgen. Ruim 1300 exposanten, digital signage oplossingen, collaboration rooms, cloud/based players, projectoren, Crystal Led, 8k en volop audio. Door de ogen van onze collega’s nemen we u graag nog eenmaal mee over de ISE Amsterdam 2020.

Tijdens de afgelopen ISE te Amsterdam hebben wij van BB Systems kennis kunnen maken met de Clevertouch organisatie. Met veel trots presenteerde men de nieuwe IMPACT PLUS™ serie. Dit interactieve touchscreen is ontwikkeld door docenten voor docenten en is bovendien véél meer dan alleen een interactief touchscreen. Het biedt een complete uitgebreide samenwerkingservaring –
inclusief tal van oplossingen een mogelijkheden om zo leraren van het traditionele lesbord te bevrijden. Kortom maak lessen interessanter met de nieuwe IMPACT Plus serie van Clevertouch.

ErgoXS heeft een nieuwe elektrisch in hoogte verstelbare trolley en wandbevestiging gelanceerd. De Slim Line Trolley en Wall-mount zijn te installeren binnen 15 minuten en zitten verpakt in een klein pakket, waardoor er 20 stuks op 1 pallet passen. Ideaal voor het onderwijs en bedrijfsleven, betaalbaar en uiteraard van de kwaliteit die we van ErgoXS gewend zijn.

Voor de veeleisende muziekliefhebbers: Steinway & Sons Model O. Een uniek ontwerp, kristalhelder geluid, er is maar één nadeel het prijskaartje;). De Steinway & Sons Model O functioneert onberispelijk als een surroundluidspreker of een eenvoudige stereo-installatie en zijn kleine voetafdruk maakt het een perfect alternatief voor wandgemonteerde luidsprekers.

De tweeter die in Model O wordt gebruikt, is de uniek ontworpen Air Motion Transformer die wordt gebruikt in alle Steinway Lyngdorf-luidsprekers. Met een bewegend oppervlak dat vier keer groter is dan een normale dome-tweeter, zorgen de resulterende resolutie en stressvrije bewegingen voor de juiste en gedetailleerde weergave van alle boventonen van de bespeelde instrumenten.

De midrange-driver is een speciaal ontworpen 6-inch aluminium driver met een zeer grote magneet. Deze driver is uiterst efficiënt en toch compact van formaat, waardoor het de ideale oplossing is voor maximale prestaties en minimale kastafmetingen. Deze krachtige midrange-driver is gekoppeld aan een 8-inch slave-eenheid voor volledige weergave en impactvolle bas.

Op de stand van het Duitse Steinigke Showtechnic viel de nieuwe efficiënte klasse D-versterker met 2 x 460 watt vermogen versterker van Omnitronic in de smaak, oftewel de Omnitronic DJP-900NET. Het mooie van dit apparaat is dat je slechts met één unit ontzettend veel functies hebt. Zo kan je er maximaal vier lijnbronnen op aansluiten, zoals Bluetooth via de smartphone, SD-kaart, USB-stick of de AUX-aansluiting. Een ander groot pluspunt is dat de compacte mengversterker eenvoudig te bedienen is. Zo is de versterker in te stellen in vrijwel iedere taal. De versterker is ideaal om toe te passen in bijvoorbeeld een restaurant, sportschool of winkel. Met deze versterker heb je de Omnitronic EP-220PR, DJP 900 en de Tuna in één device!

De Arqa-reeks KVM-systemen van Datapath is ontwikkeld voor veeleisende opdracht- en besturingsomgevingen en andere AV-toepassingen. Arqa geeft operators toegang tot meerdere bronnen op afstand vanuit een enkele werkruimte, zonder in te boeten op videokwaliteit of latentie. Zowel de zender als ontvanger zijn verkrijgbaar voor koperen- en glasvezel kabel.

Sony introduceert de MAS A100, een Beam-plafondmicrofoon ontworpen voor spraakversterking en opname met behulp van zowel beamforming-technologie als een Intelligent Feedback Reducer-functie. Onze uitgebreide oplossing maakt gebruik van geluidsvolumestabilisatie en heldere audiobewerking om scherpe opnames te produceren. De MAS-A100 heeft twee kanaaluitgangen. Het dubbele uitvoerkanaal maakt spraakversterking en opname tegelijkertijd mogelijk. Ook beschikt de microfoon over automatische ruisonderdrukkingsmogelijkheden, de MAS A100 is naar verwachting dit voorjaar beschikbaar.

De Vogel’s PUC 24 Serie bestaat uit een compleet assortiment van plafondbeugels. Hiermee kun je je display, tot 40 kg, veilig aan elk plafond bevestigen. De ronde vorm van de paal zorgt ervoor dat de complete display-oplossing 360° roteerbaar is. Door een innovatief moerkanaal zijn de accessoires nu ook ná installatie eenvoudig toe te voegen. Tevens is de PUC 24 voorzien van een CIS® kabel doorvoersysteem waarmee u snel en eenvoudig kabels uit het zicht kunt werken. Vogel’s heeft de plafondplaat voor platte en schuine plafonds ontwikkeld, zodat er geen grenzen zijn voor u om dit nieuwe assortiment te gebruiken. De ronde buizen zijn verkrijgbaar in vier verschillende lengtes. En in twee kleuren, zilver en zwart. Afhankelijk van de grootte van het display kies je de geschikte display interface.

Wordt vervolgd….

In deel 2 gaan we nog veel meer highlights delen. Nu alvast meer weten? Neem gerust contact met ons op.